roty_26 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Buna ziua am acest televizor caruia ii apare imaginea pe o latime de 5 cm de la mijloc in jos imi puteti da ceva sugestii? in legatura cu acest defect? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 ce final cadre are,da mai multe detalii. daca nu va descurcati faceti macar o poza la ecran in timpul functionarii. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Sasiu GR2.2!! Aparat destul de complex!! Partea de putere cadre este pe tranzistoare!!! Posibil unul defect!!! La vechimea lui,necesita o cura generala de electrolitici ,incepand cu sursa si terminand cu recuperatele linii in care se incadreaza si etajul de cadre!!! Link spre comentariu
roty_26 Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 nu pot sa imi dau seama care ar fi finalul de cadre vad ca in zona unde scrie pe placa vertical ete un bd234 pe care lam schimbat acum si imi apare o dunga orizontala Se pare ca ar fi sasiu gr2 cred nu sunt sigur suta la suta am schimbat si niste condensatori care mi s-au parut umflati in acea zona dar acelasi rezultat O schema mai exact cu partea de BV de la acest sasiu are cineva? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Nu ati citit ce am scris?!?!?! Nu schimbati piese la nimereala....ca vedeti rezultatul : '' un bd234 pe care lam schimbat acum si imi apare o dunga orizontala'' Editat Februarie 16, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 daca nu ma insel este din ala cu doua sasiuri laterale si cu sursa jos la mijloc (care din cate stiu debita 155v la iesire sursa) nici nu iti trebuie schema ial la mana cu conzii.prima data,oricum ai mult de lucru Link spre comentariu
roty_26 Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Scuze am postat impreuna in acelasi timp electroliticii iam schimbat acum pe tori si din sursa si din zona trafului de linii acum scot pe rand fiecare tranzistor de pe langa traful de linii si ii iau la verificat Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 lasa tranzistotii mai bine apucate de conzii electrolitici din zona baleaj vertical vezi ca sunt doua radiatoare mari acolo este finalii cadre Link spre comentariu
roty_26 Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 am dat jos acele radiatoare pentru ca era reu de umblat si vazut ce se afla acolo in spatele lor Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 schimba toti conzii electrolitici din acea zona,de preferat cu uni noi Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 daca nu ma insel este din ala cu doua sasiuri laterale si cu sursa jos la mijloc (care din cate stiu debita 155v la iesire sursa) nici nu iti trebuie schema ial la mana cu conzii.prima data,oricum ai mult de lucru Alea ce zici tu sunt celebrele sasie K 11 !! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Scuze am postat impreuna in acelasi timp electroliticii iam schimbat acum pe tori si din sursa si din zona trafului de linii acum scot pe rand fiecare tranzistor de pe langa traful de linii si ii iau la verificat Aveti grija la cablaj si tipul de tranzistor : PNP si NPN!!! Sa nu le incurcati punind unul in loc la altul!!!De asemenea unul este IZOLAT fata de radiator!!! Schimbati si cei cu capsula tip BC 337 chiar daca arata bine ohmetric!! Daca ati gasit unul dintre cei de putere defecti(7502 sau 7503);cautati sa vedeti rezistentele de alimentare ,posibil sa aveti vreo una ....arsa(intrerupta)!!! Si ,nu in ultimul rand,alimentarea final linii sa fie ok,cu alte cuvinte sursa sa fie ok;altfel .....munciti degeaba!!!! Editat Februarie 16, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 domnule dan a2 eu am intuit ca acel sasiu va fii dar nici el nu a dat nici un fel de detalii,si iam cerut de doua ori dar nimic.dle roty26 fa o poza cu sasiul si punel aici daca vrei sa te ajutam altfel...................... Link spre comentariu
roty_26 Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 din pacate foto nu am cu ce sa fac ca as fi pus de prima data Mai am de schimbat inca un tranzistor pe care nu il gasesc inca prin cutia me a cu piese si anume d1266 el pare bun la masuratoare dar totusi sa il schimb Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 ....BD243B.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum