Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Am la reparat acet TFT , nu stiu ce model, nu scrie nimic pe carcasa . Functioneaza corect totul, decit luminozitatea este foarte scazuta. se poate regla, dar se vede ceva numai cind e intuneric in camera. Ce poate fi ?Nu prea le am cu tft-urile .Multumesc! Editat Februarie 16, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Pune o poza sa se vada despre ce este vorba,Ce dimensiuni are?Este luminat cu led sau lampi? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Poate nu merge invertorul. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Nu l-am demontat, e cu lampi. Cind voi verifica mai dau amanunte. Editat Februarie 16, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 E cu lampi. Am facut doua poze , se prezinta asa. Lampile dau o lumina galbena nu alba.Eu cred ca lampile sint cauza. http://lordimg.com/image/1g http://lordimg.com/image/14 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Lampile in mod sigur.Spre lampi merg doua fire? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Doua fire merg spre lampi. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 O varianta ar fi daca ati avea o lampa chiar si de monitor pentru proba. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Am citeva monitoare , am sa analizez situatia, multumesc pentru atentie. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Faceți o probă cu două lămpi identice ca lungime de la alt monitor chiar fără a le monta în panel.Dacă se aprind corect, le montați cu grijă, mai ales la foliile de polarizare ale display-ului.Dacă intră un fir de praf sau o scamă (se electrizează foarte ușor și atrag toate scamele) se va vedea pe imagine ulterior. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Da ,desigur, asa voi face , dar peste ceva zile ca am alte urgente.Multumesc Dl." validae" ! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 In mod normal la cum se vede imaginea daca sunt lămpile defecte ar trebui sa oprească protecția funcționarea invertorului.Eu as alimenta lămpile cu testerul sau daca nu e de unde tester cu alt invertor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum