Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver (soft) Ups Mustek PowerMust 636 sau 848

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Cine ma poate ajuta si pe mine cu un driver pentru acest Ups Mustek PowerMust 636 sau 848,nu conteaza care este pentru o sa se potriveasca la fix....Dar atentie,driverul si softul sa fie pentru wind.....xp  si pentru Ups-uri care nu are display pe ele.....

Uitati cam cum trebuie sa apara Ups-urile.....

Posted ImagePosted Image

Va multumesc mult !!! Astept raspunsuri de la dvs !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• validae

2

Top autori în acest subiect

Eu o sa incerc si cu asta,odata tin minte eu ca se gasea pe siteul producatorului driverul+softul lor.....dar acum am observat ca nu mai sunt acolo...

Acesta era siteul : http://www.mustek.de/en/service-a-drivers.html,dar acum nu mai este valabil, asa cum v-am mai zis....

Va multumesc mult !!! Daca mai afla cineva de alt siteu sau daca are cineva cd-ul original cu driverul+softul lor......Am rugamintea la dansi de a ma anunta .

O seara minunata va doresc !!! 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va salut ! Va anunt ca am verificat cea ce mi-a dat domnul validae ,dar nu este cea ce imi trebuie mie,imi pare ff rau.... :tryre

Dar eu domnului validae ii multumesc mult pentru primul ajutor acordat !!!

Inca mai astept si alte informati si alte drivere+softul de la Ups Mustek PowerMust 636 sau 848 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări