traianpop Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Ce program se poate folosi ,pentru a deschide fisiere cu aceasta extensie?(.msi) Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 *.msi sunt niste fisere compilate, deci teoretic nu se pot deschide. Ele doar se pot executa. Deobicei contin kituri sau drivere si se executa prin dublu click, da' parca Win 98 nu stia de ele, poate ma insel... Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 mai degrabă o extensie gen .cab, care e asociată cu windows installer (2.0 sau 3.1)...conţin de obicei drivere, sau programe... soaftele de la symantec vin mai nou împachetate în ăsta...98se nu-l suportă nativ, trebuie pus după, iar versiunea 3.1 nu poate fi instalată pentru că versiunea minimă de windows trebuie să fie cea a lui win 2000... 2.0 merge, dar nu prea se mai foloseşte... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 start run cmd msiexec /?si spune el singur tot.bun si DOS-ul asta la ceva, nu? Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Din cate stiu, .msi sunt fisiere ce contin kituri de instalare. Ele se deschid automat de catre windows, folosind (microsoft) windows installer...de acolo cred ca vine si denumirea extensiei.Daca nu reusesti sa le deschizi, fa un update la windows installer (cauta-l pe site la micro$oft). Daca nu merge si nu merge si nu merge...reinstaleaza win.PS: Ce versiune de windows folosesti? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 de fapt, dacă nu le poţi deschide cu nimic, sunt mai degrabă defecte .msi-urile alea!!!.. mi se pare că există pe net nişte utilitare care ştiu să facă .msi-uri... poate ai noroc şi le poţi deschide ca pe arhive, fără să fii obligat musai să instalezi conţinutul... Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 S-a rezolvat.Acel fisier trebuia deschis pe un calculator de la serviciu,cu Win 98,si am inteles ca nu merge. In schimb,am reusit pe alt calc., cu Win XP.Va multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum