vl78stc Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 salutare,acest tv nu are telecomanda, functioneaza numai pe programul 1 si 2(adica ce a fost memorat,cred) nu merge sa dau p+ sau p- mai departe adica 3,4........10....23, merge decit 1-2-av-rgb-y/s ,si parca inca unul sys dar nu sunt sigur,deci atit. daca ma duc in Meniu din, tv -panoul cu butoane si selectez nu gasesc functia cautare automata ,culoare, volum se pot selecta cit si alte functii,dar daca ma duc si vreau sa modific programul din 2 sa il fac 3 nu merge si imi apare pe ecran scris cu galben CHILD LOCK CODE - - - - in aceasta fereastea nu pot sa intru deloc,am vazut ca pot cauta frecventa manual dar orice comanda dau apare mesajul cu code tv a mai fost dus la reparat si asa a venit,fara telecomanda,clientul a cumparat una universala cu care bagi coduri pt diverse modele si nu a mers am cautat si am gasit ca tlc originala e VSR 100G III,ce tlc e compatibila cu ea cum as putea rezolva problema asta?ma gindesc sa schimb memoria multumesc Link spre comentariu
SASSU Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 CHILD LOCK is used to lock or unlock the TUNING MENU.- To lock Tuning Menu:Press [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Child Lock.Press [V+] / [ V-] key on remote or on TV set to select the Lock ONPress [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Lock CodeType PasswordThe password is “ 0000” by default.Press the [ MENU ] key to confirm. Press the [ MENU ] key to exit- To unlock Tuning MenuPress [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Child Lock.Type PasswordPress [V+] / [ V-] key on remote or on TV set to select the Lock OFF Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Sau schimbati dumpul cu cel de aici : http://www.elforum.info/topic/61519-tv-nordmende-n2121cb/ Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 nu merge o memorie goala,nu am cu ce sa scriu,alta sansa nu am ? daca fac rost de telecomanda sa bag un cod oare va merge? multumesc de sfaturi Link spre comentariu
SASSU Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 vl78stc fa cum ti-am spus eu ca functioneaza 100% ce vrei alceva ? Nu va pot intelege. Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 ok,prietene dar fara telecomanda nu pot baga codul 0000,din tv nu merge,am sa cumpar o telecomanda compatibila dupa model tv oricum multumesc de ajutor Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 am cumparat tlc MFY (made for you),asa zicea vinzatorul, am bagat codul 1541si nu a functionat,(o pot returna asa m-am inteles cu vinzatorul),de unde pot cumpara una programata pentru modelul asta cu garantia ca functioneaza si daca nu retur,VSR 100G III nu se ma face, multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Codul 1541 este corect, dar de curiozitate: cum ai bagat codul?! Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 am schimbat telecomanda cu alta identica si asta a functionat si am rezolvat cu tv,se pare ca avea un defect,iar pentru colegul tehtronics care banuiesc ca stie mai multe decit mine, pasi facuti la tlc apasare buton TV 10secunde se aprinde ledul apoi bagi codul 1541 multumesc tuturor Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Deci se pare ca e o telecomanda universala (sper ca nu din aia de la 38 ) >> MFY se programeaza pe calculator !! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Poate Easy for You nu MFY Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 sigur, asa este... Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 adevarul este ca nu scria pe ea MFY,dar era programata pt tv normande modelul meu si pretul a fost de 35 lei,eu am fost multumit ca a functionat,mai mergea si CL 54 (cred tot programata) oricum eu va multumesc tuturor de interventie, numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum