Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv normande n2121cb cod child lock?

vl78stc

Postări Recomandate

salutare,acest tv nu are telecomanda, functioneaza numai pe programul 1 si 2(adica ce a fost memorat,cred) nu merge sa dau p+ sau p- mai departe adica 3,4........10....23, merge decit 1-2-av-rgb-y/s ,si parca inca unul sys dar nu sunt sigur,deci atit.

daca ma duc in Meniu din, tv -panoul cu butoane si selectez nu gasesc functia cautare automata ,culoare, volum se pot selecta cit si alte functii,dar daca ma duc si vreau sa modific  programul din 2  sa il fac 3 nu merge si imi apare pe ecran scris cu galben

CHILD LOCK

CODE - - - -

in aceasta fereastea nu pot sa intru deloc,am vazut ca pot cauta frecventa manual dar orice comanda dau apare mesajul cu code

tv a mai fost dus la reparat si asa a venit,fara telecomanda,clientul a cumparat una universala cu care bagi coduri pt diverse modele si nu a mers

am cautat si am gasit ca tlc originala e VSR 100G III,ce tlc e compatibila cu ea

cum as putea rezolva problema asta?ma gindesc sa schimb memoria

multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

6

• dan-a2

2

• tehtronics

2

• SASSU

2

Top autori în acest subiect

CHILD LOCK is used to lock or unlock the TUNING MENU.
- To lock Tuning Menu:
Press [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Child Lock.
Press [V+] / [ V-] key on remote or on TV set to select the Lock ON
Press [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Lock Code
Type Password
The password is “ 0000” by default.
Press the [ MENU ] key to confirm. Press the [ MENU ] key to exit
- To unlock Tuning Menu
Press [P+] / [P-] key on remote or TV set to select Child Lock.
Type Password
Press [V+] / [ V-] key on remote or on TV set to select the Lock OFF 

Link spre comentariu

am cumparat tlc MFY (made for you),asa zicea vinzatorul, am bagat codul 1541si nu a functionat,(o pot returna asa m-am inteles cu vinzatorul),de unde pot cumpara una programata pentru modelul asta cu garantia ca functioneaza si daca nu retur,VSR 100G III nu se ma face,

multumesc

Link spre comentariu

am schimbat telecomanda cu alta identica si asta a functionat si am rezolvat cu tv,se pare ca avea un defect,iar pentru colegul tehtronics care banuiesc ca stie mai multe decit mine, pasi facuti la tlc 

apasare buton TV 10secunde se aprinde ledul apoi bagi codul 1541

multumesc tuturor

Link spre comentariu

adevarul este ca nu scria pe ea MFY,dar era programata pt tv normande modelul meu si pretul a fost de 35 lei,eu am fost multumit ca a functionat,mai mergea si CL 54 (cred tot programata)

oricum eu va multumesc tuturor de interventie,

numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări