validae Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 " CIRCUITE INTEGRATE LINIARE,, Manual de utilizare vol. III, Editura Tehnica 1984 Prezintă pe larg circuitul 555 cu diverse scheme practice. Din păcate, cum am mai spus, o am la serviciu și nu pot ajunge decât peste o lună. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Sorry , nu-l am... Link spre comentariu
Vizitator Gica Php Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Cred ca este mai usor de facut poza cu un telefon sau aparat foto. Dupa ce am incercat si cu tranzistoare am facut schema urmatoare si care cred ca este o optiune buna, in care teoretic pot alege pragul superior de actionare si pragul inferior de anulare. Link spre comentariu
Vizitator Gica Php Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Insa practic nu merge. Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Am reușit să iau cartea și am fotografiat schema releului de încărcare cu praguri independente (minim/maxim) de reglaj. Schema e destinată înlocuirii releului regulator de încărcare auto, dar înlocuind în schemă bobina de excitație a alternatorului cu un releu ce decuplează tensiunea de încărcare a acumulatorului (simplificând comanda cu un singur tranzistor de medie putere tip BD) se poate controla încărcarea unui acumulator din redresor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum