Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informati tractor carraro 500

marian_valcea

Postări Recomandate

Salut deschid acest topic in speranta ca ma va ajuta si pe mine cineva cu informati despre tractorul din titlu. L-am cumparat in urma cu 2 luni de la cineva care la adus din italia care la lucrat in tara cam 1 an jumate fara sa schimbe nimic, vreau sa ii schimb uleiul de la motor si grup si nu stiu ce fel de ulei si filtru imi trebuie. Tractorul inainte sa fie adus din italia a fost cat de cat aranjat, revopsit motorul si uleiul schimbat dar fostul proprietar nu a schimbat nimic in tot acest timp in care a fost la el. Ce ulei imi recomandati? si ce model de filtru imi trebuie?

Tractorul are motorul in 3 pistoane cu racire pe aer si are 50cp, este destul de vechi in carte lui scrie ca este fabricat in anul 1982.

Arata exact ca acesta din poza de mai jos doar ca este albastru.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_valcea

2

• bibanu47

2

Top autori în acest subiect

Link-ul dat de dumneavoastra ma trimite pe un site de piese pentru carraro dar informati despre tractor nimic. Multumesc oricum cred ca o sa ii desfac filtrul de ulei si ma duc direct la un vanzator de piese de tractoare poate au ceva compatibil sa se inemereasca pe filet si ca diametru. Sa vad ce ulei o sa imi recomande.

Link spre comentariu

Era foarte simplu sa le dati un tel. si sa ii intrebati ce ulei si ce tip de filtru va pot oferi ei pentru tractor si astfel aflati si indicativul uleiul si tot,dar daca .......

...in fine...

Nu este suficient sa merg cu filtrul de ulei la magazin si sa cumpar unul care merge la filet pentru ca este vorba de debitul lui,tipul supapei by-pass si multe altele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări