Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pf usage foarte mic

catabest24

Postări Recomandate

Buna seara am si eu o problema cu un laptop acer aspire one zg5  1,5 gb ram o placuta de 1gb si restul pe placa de baza hdd ssd 16gb, problema consta in faptul ca merge foarte greu, am intrat in task manager si memoria ram (pf usage) nu creste mai mult de 80-103 din 3423mb (commit charge), ce sa fie parte software sau hardware?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catabest24

5

• riderinblack

1

• Den

1

scuzati pt postul dublu dar nu il pot edita pe cel anterior, am instalat ubuntu 13.10 pe laptop si se misca super bine fata de xp, pe youtube ruleaza fara intrerupere videoclipuri hd,  sa fie windowsul de vina? dar pe alte laptopuri acel windows xp sp2 functiona bine

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

buna seara, am revenit am instalat ubuntu, functioneaza mai bine dar tot asa slab, azi am instalat din nou windows xp sp3 cred ca a durat peste 2 ore instalarea si physical memory foloseste doar 86 din 3423 mb, am facut update si la bios nici o schimbare, sa fie problema hardware?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări