iuliantv Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 salutare tv lcd panasonic glp21 cu tranzistor B1ABPF000010 notat cu q875,carbonizat,nu reusesc sa vad un datashet a acestui tranzistor smd,cunoaste cineva un echivalent in varianta normala si nu smd.va multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 ...Parese ca NU are echivalent decat tot de la Panasonic: B1ABPF000005.... Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Cum este inscriptionat pe capsula ? Puneti un NPN oarecare (BC846) si vedeti ce se intampla. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Vedeți că s-ar putea să fie un tranzistor ,,digital,, cu rezistențe încorporate. Pe schemă apare ca tranzistor obișnuit NPN ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Cum este inscriptionat pe capsula ? Puneti un NPN oarecare (BC846) si vedeti ce se intampla. am pus un bf422 se incinge, posibil sa mai fie o buba undeva,pe care nu am nimerit-o Vedeți că s-ar putea să fie un tranzistor ,,digital,, cu rezistențe încorporate. Pe schemă apare ca tranzistor obișnuit NPN ? pe schema apare ca tranzistor obisnuit Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 In sursa in circuitul releului aveti Q852 un tranzistor identic cu cel din topic vedeti cum e inscriptionat si totodata aflati prin masurare mai multe informatii utilizati si SMT-l daca dispuneti de el. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 ok ms de sfaturi,momentan e tras pe dreapta sper ca zilele astea sa am timp de el,toate cele bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum