Florinel TV Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 In genul asta este multi testerul asta inseamna ca multimetrul nu este decalibrat asa trebuie sa fie ,in legatura cu tensiunia simetrica fie cum o fi numai sa numi mai arda integratul ... nuti mai arde iceul daca ai schimbat si dioda dintre pini si condu sa fie ok si tensiunile Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 daca se masoara masa fata de un pin la ic cu + si - aceasta este alimentarea simetrica la acest ic are alimentare chinezeasca cum am spus si mai sus cam ar fi pe jumatate simetrica si nu mi sa pus pata pe voi ca doar sintem colegi sa ne ajutam reciproc dar asa sa intimplat ca am raspuns cum se spune pe neasteptate si sper sa nu va suparati pe mine Nu se supara nimeni,dar nu mai spuneti de .....''alimentare chinezeasca''.....sau ...pe ''jumatate simetrica''....ca suna ca naiba!!! P.S.-Dumnezeu a facut cerurile si pamantul;restul e : ''Made in China''...... Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 sunteti amabili sa-mi spuneti ce telecomanda merge la chinezaria asta.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Nu am citit toate paginile , spuneti ce procesor are , inclusiv terminatia !! Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 procesor TDA936X-XXX ASA ESTE NOTAT PE SCHEMA ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 posibil np51 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum