Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv kontrast

neluelectron

Postări Recomandate

In genul asta este  multi testerul asta inseamna ca  multimetrul nu este decalibrat asa trebuie sa fie ,in legatura cu tensiunia simetrica fie cum o fi numai sa numi mai arda integratul ...

nuti mai arde iceul daca ai schimbat si dioda dintre pini si condu sa fie ok si tensiunile 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

15

• dan cod

8

• Florinel TV

8

• BUGHIU

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca se masoara masa fata de un pin la ic cu + si - aceasta este alimentarea simetrica la acest ic are alimentare chinezeasca cum am spus si mai sus cam ar fi pe jumatate simetrica si nu mi sa pus pata pe voi ca doar sintem colegi sa ne ajutam reciproc dar asa sa intimplat ca am raspuns cum se spune pe neasteptate  

si sper sa nu va suparati pe mine  :26

Nu se supara nimeni,dar nu mai spuneti de .....''alimentare chinezeasca''.....sau ...pe ''jumatate simetrica''....ca suna ca naiba!!!

P.S.-Dumnezeu a facut cerurile si pamantul;restul e : ''Made in China''...... :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări