Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv kontrast

neluelectron

Postări Recomandate

Sun bune aceste dezbateri [contraziceri] mai invatam si noi ceva ,acum sa revin la problema mea am primir comanda cu ci-ul am cumparat unul la 25 lei, de unde l-am luat scria ca este de sanyo , acum la banii acestia nu cred ca o fi chinezarie , mai departe- inainte de plantarea ci-ului am scos condul de 100 microf....la 63 vcc masurat pe multi tester are 93 ,33 microf...ESR 44 ohmi ,oricum il schimb voi schimba si condurile pe barele de alimentare ,acum ar mai ramine sa schimb ,,tartorul,, tranzistorul din sursa problema e ca nu am ,unde asi putea gasi in alte sasie sau ar mai merge si alt ceva in loc ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

15

• dan cod

8

• Florinel TV

8

• BUGHIU

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca bag un cond.. de 100 micro... la 35 v cc ,ma intereseaza la tensiunie sa fie ok .momentan nu am decit din acestia la 35 v cc

Editat de neluelectron
Link spre comentariu

care masa? ca nu are iceul punctu comun? la care este masa generala? daca imi spui care este punctu comun la ic atunci te cred

Colegu....Florin.....acuma nu stiu ce sa mai cred...?!?!?! Ori vi s-a pus ''pata''pe mine si pe dan cod.....ori ....nu mai am cuvinte!!!! :84

Naiba are chef de toerie....dar mai meditati putin la ce sustineti !!!!! 

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

cu ce nu sunt eu lamurit am un multi tester care masoara si condensatoare ,capacitate si esr  la esr  cind imi masoara imi apare in loc de zero ,30 de exemplu numai un egal punct dupa care valoarea  intrebarea ar fi  nu cunva el imi arata 0 ,30  dar aparatul este construit fara sa mai afiseze si zeroul  imi apare cam asa 30 ,62 mf  ESR =,40 am dat un exemplu eu ma gindesc ca punctul ala din fata la 40  inseamna 0,40 daca mar putea lamuri cineva ...

daca bag un cond.. de 100 micro... la 35 v cc ,ma intereseaza la tensiunie sa fie ok .momentan nu am decit din acestia la 35 v cc

Link spre comentariu

cu ce nu sunt eu lamurit am un multi tester care masoara si condensatoare ,capacitate si esr  la esr  cind imi masoara imi apare in loc de zero ,30 de exemplu numai un egal punct dupa care valoarea  intrebarea ar fi  nu cunva el imi arata 0 ,30  dar aparatul este construit fara sa mai afiseze si zeroul  imi apare cam asa 30 ,62 mf  ESR =,40 am dat un exemplu eu ma gindesc ca punctul ala din fata la 40  inseamna 0,40 daca mar putea lamuri cineva ...

pai daca ai multitester si arata cu virgula in fata este 0,40 omi si cind este 1om de exemplu arata fara virgula in fata si cind are 4 omi tot asa arata fara virgule de exemplu 4,00omi si nu este decalibrat cum spune colegu mai sus asa afiseaza el ca am si eu si eser-metru si super-multi-tester si asa afiseaza

si ca sa te convingi trage cu un ochi aici 

Super-Multi-Tester

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Colegu....Florin.....acuma nu stiu ce sa mai cred...?!?!?! Ori vi s-a pus ''pata''pe mine si pe dan cod.....ori ....nu mai am cuvinte!!!! :84

Naiba are chef de toerie....dar mai meditati putin la ce sustineti !!!!! 

daca se masoara masa fata de un pin la ic cu + si - aceasta este alimentarea simetrica la acest ic are alimentare chinezeasca cum am spus si mai sus cam ar fi pe jumatate simetrica si nu mi sa pus pata pe voi ca doar sintem colegi sa ne ajutam reciproc dar asa sa intimplat ca am raspuns cum se spune pe neasteptate  

si sper sa nu va suparati pe mine  :26

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

In genul asta este  multi testerul asta inseamna ca  multimetrul nu este decalibrat asa trebuie sa fie ,in legatura cu tensiunia simetrica fie cum o fi numai sa numi mai arda integratul ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări