Radiotelegrafist Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 pai fiind vorba de o alimentare simetrica este norman ca cele doua tensiuni simetrice sa fie la valori egale,in cazul dstra.schimbati c-urile si diodele de redresare din recuperatoare. Link spre comentariu
neluelectron Postat Februarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2015 (editat) ok asa o sa fac schimb si tranzistorul din sursa schimb si diodele de pe recuperate ,filtrajele, am timp sa schimb toate astea pina joi cind imi vine comanda de la ad....... am comandat un LA78045 care ajunge 25 lei poate la pretul asta o fi un ciu mai de doamne ajuta ,merg pe ideia ca o fi fost ciurile de calitate proasta ,zic si eu .... Editat Februarie 14, 2015 de neluelectron Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 pai fiind vorba de o alimentare simetrica este norman ca cele doua tensiuni simetrice sa fie la valori egale,in cazul dstra.schimbati c-urile si diodele de redresare din recuperatoare. alimentarea la etajul bv nu este tensiune simetrina ci este cu plus minus max 30v depinde de ic Link spre comentariu
giany Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 cele doua tensiuni trebuie masurate in sarcina deci cu ci in functionare altfel fara ci valorile nu sunt concludente Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 alimentarea la etajul bv nu este tensiune simetrina ci este cu plus minus max 30v depinde de icOare chiar așa este?Ma uita-te odată pe schema. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 alimentarea la etajul bv nu este tensiune simetrina ci este cu plus minus max 30v depinde de ic Ati uitat.....''masa'',nu aia pe care lucrati ...... Cum sa nu fie simetrica daca este,de exemplu +14v si -14v .....dar fata de ce.....nu cumva de ....''masa''?!?! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Fata dee scaun in cazul asta. Link spre comentariu
neluelectron Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Incepe sa iasa controverse intre colegi cu aceasta ''chinezerie'' ce asi dori sa stiu ,unul dintre colegi a spus ca ''tartorul'' in aceasta sursa ar fi tranzistorul din primarul sursei ,este cunva tranzistorul de pe radiator ?..sau altul sa stiu pe care sa-l schimb .... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Nu ala ci pnp ul A1015 in locul căruia se pune 2SA1013 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Incepe sa iasa controverse intre colegi cu aceasta ''chinezerie'' ce asi dori sa stiu ,unul dintre colegi a spus ca ''tartorul'' in aceasta sursa ar fi tranzistorul din primarul sursei ,este cunva tranzistorul de pe radiator ?..sau altul sa stiu pe care sa-l schimb .... asta nu este o alimentare simetrica ci este o alimentare chinezeasca uitativa la ic daca are alimentare simetrica este un amarit de ic ca TDA8172 numai ca la asta au facut alimentarea cu plus si minussi 2 piese pe masa asta nu inseamna ca este simetrica daca ic-ul LA78040 este cu alimentare simetrica atunci TDA7294 ce alimentare foloseste LA78040.pdf Editat Februarie 17, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 +14V-14V daca nu e simetrică atunci s-a schimbat electronica. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 ...inlocuiti si V511 din primar sursa cu A1013 V511 este "tartorul"pe care trebuie sa-l schimbati! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Ati uitat.....''masa'',nu aia pe care lucrati ...... Cum sa nu fie simetrica daca este,de exemplu +14v si -14v .....dar fata de ce.....nu cumva de ....''masa''?!?! care masa? ca nu are iceul punctu comun? la care este masa generala? daca imi spui care este punctu comun la ic atunci te cred Editat Februarie 17, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Eu nu mai comentez in general tot cine nu are dreptate susține ca are.Daca masori fata de masa generala ai pe CI +14v si -14v?Da sau nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum