Vizitator girus Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Buna ziua. Sursa acestui televizor functioneaza aleator.Pe grupul de condensatori 6152-6154 trebuie sa am 24 de volti.Cand ai am,televizorul functioneaza.Se observa o banda intunecata in partea de sus,pentru cateva secunde,ceea ce ma face sa cred ca functionarea este la limita puterii debitate,pana intra in regim normal.Daca nu am cei 24 de volti,doar 16,nu functioneaza.Am schimbat toti condensatorii,cu exceptia lui C8527.C8528 nu este,schema este putin diferita de placa.Nu stiu cum sa abordez defectul.Are cinava rabdare sa ma indrume?Cu ce sa incep si ce pasi trebuie sa urmez?Va multumesc.Nu pot sa fac upload,fisierul este prea mare.Schema este aici:http://elektrotanya.com/sony_ge3b_1-474-218-11_cxa3809m-t6_lv5768m_mip2h2_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 In sursa aveti controller de genul: MCZ3001?!?!?! Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Ce cod e trecut pe sursa ? Link spre comentariu
Vizitator Floryyn Nistor Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 (editat) buna ziua am si eu o problema cu un tv sony bravia lcd model kdl32v4200 si am o problema pe tensiunea de standy in loc sa am 3,3 volti am 3 si nu se aprinde ledul de standy ma poate ajuta cineva cu o sugestie mentionez am schimbat mip2h2 si condensatorii si tot degeaba Editat Septembrie 1, 2015 de Floryyn Nistor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum