ELGABY Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Am doua probleme la laptop:prima ar fi ca in "My computer" nu-mi apare dvd/cd-rom-ul,iar a doua ca nu ma pot conecta la net decat wireless,prin cablu de la modem nu. Am constatat ca deschizand "Control panel-System-Device manager" la "Dvd/cd-rom imi apare semnul mirarii pe "HP integrated bluetooth module" iar la "Other devices" semnul intrebarii pe "Ethernet controller";"Mass storage controller";"PCI modem" si "PCI simple comunications controller".Care sa fie cauza si ce se poate face ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Instaleaza driverul placii de retea. Pentru unitatea optica s-ar putea ca sudul sa-ti faca probleme. Link spre comentariu
ELGABY Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 nu am driverul Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Il cauti pe net (la hp pe site daca nu ma insel), il descarci, il pui pe un stick apoi il bagi in lepterul cu probleme. Il instalezi si vezi daca merge. Link spre comentariu
ELGABY Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Nu mai pot descarca niciun program ,cand descarcarea e aproape gata in fereastra "descarcari" apare "inca cateva secunde" si se blocheaza descarcarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum