Vizitator justme_yo Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Am nevoie de cineva care se pricepe si are aparatura necesara pentru a repara un calculator de masina. Link spre comentariu
cristimm Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Da mai multe detalii. Cum ai ajuns la concluzia ca e defect? Link spre comentariu
Vizitator justme_yo Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Un electrician de la ford a venit cu testerul si a spus ca este calculatorul. Link spre comentariu
Vizitator electricus Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 stiu pe cinva in sibiu care zice ca se pricepe :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator justme_yo Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 acum 2 zile mi-a venit de la sibiu si tot nu functioneaza, as prefera daca cunosti pe cineva in bucuresti. Link spre comentariu
Vizitator electricus Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 cum se numeste acel cinva de la sibiu Link spre comentariu
Vizitator justme_yo Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 alin Link spre comentariu
Vizitator electricus Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 la el ma gandeam si eu Link spre comentariu
Vizitator justme_yo Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 din pacate nu functioneaza el a zis ca l-a reparat si l-a probat,dar la mine nu merge,poate mai este si altceva defect nu stiu ce sa mai fac cu masina asta . Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 din pacate nu functioneaza el a zis ca l-a reparat si l-a probat,dar la mine nu merge,poate mai este si altceva defect nu stiu ce sa mai fac cu masina asta .... s-o faci mireasa?? :yawinkle: Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 acum 2 zile mi-a venit de la sibiu si tot nu functioneaza, as prefera daca cunosti pe cineva in bucuresti. Incearca in Berceni (Nitu Vasile cu Bdul Ctin Brancoveanu ) unde se dezmembreaza numai Ford (dupa magazinul de mobila). Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum