sxnel Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Salutare tuturor ! Initial, intentia mea a fost sa trimit unui amic, un programel, care din pacate, avea mai multi megi , decat se putea incarca in e-mail :rolleyes: . Zic in sinea mea : "arhivez si impart in doua progamul respectiv ! :weedman: !" Zis si facut ! ... cel putin de zis am zis , sunt sigur ! La "facut" a aparut problema ! In timp ce winrar-ul, arhiva, am realizat ca impartirea nu a fost facuta corect si ca o sa-mi rezulte mai multe arhive cu dimensiuni mici, drept pt care, am apasat "Cancel". Dupa un minut , s-a oprit si arhivatorul din lucru numai ca desktop-ul (pt ca aici alesesem sa fie depozitate arhivele ) era plin de arhive ! ok , selectez si sterg ... numai ca dupa stergere imi apar din nou ... tot asa de multe ... ! Sterg iarasi , dau restart si apoi , cu inima indoita dau un "refresh" ... ce sa vezi...ca o "biblioteca" imensa , desktopul meu inflorea cu arhive !? Dezistalez winrar , sterg tot ce gasesc in registrii in leg cu el si dau restart ! Bineintzeles , ca arhivele continua sa apara , fara iconitza winrar e adevarat, dar la fel de multe si de ... infloritoare !!! :toimonster: "System Idle Process" din Task Manager , sta la 54 % restul de ~44 % fiind "ocupat" de explorer.exe" . Un sfat o parere ceva , de preferintza exclus reinstalare OS ! :prayer: Multumes pt rabdarea de a-mi citi postul , iar daca iti vine si vreo idee de ajutor multumesc cu respect inca odata ! Link spre comentariu
ph3e4r Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Deschide folderul desktop si vezi acolo cate iconite ai exact tie sar putea sa nuti apara in plus ci doar sa fie prea multe si nu le poate afisa pe toate pe desktop. Tu cand stergi altele le ia locul daca ma intelegi. Link spre comentariu
sxnel Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Cam asta a fost treaba, otrava asta de winrar mi-a trantit vreo 5 mii de iconite ... :rolleyes: Am scapat de ele , si cand ma gandesc , fisierul ala nu avea decat 14 megi ... Multzam fain, ph3e4r ! Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 seteaza corect dimensiunea fiecarei arhiveex : 2000000 = 2Mbdaca ii pui 2000 evident ca vor fi de 1000 ori mai multe arhive :smt003 Link spre comentariu
sxnel Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Se prea poate sa fi "mancat" eu o cifra , insa am urmarit atent marimea fisierului si daca el avea 14 994 226 bytes (~14,6 Mb ) eu am setat la jumatate , tot in "bytes" adica : 7 497 113 bytes, doar ca in timp ce winrar... arhiva, i-am dat "cancel" si acest lucru s-a intamplat dupa un timp...~ 1 minut din momentul apasarii pe "cancel" ...nu stiu s-a intamplat atunci si de ce a durat atat, oricum s-a dovedit a nu fi "ceva bun" cam 5000 de "arhivute" !:weedman: . Acum s-a rezolvat problema, multumesc oricum pt sfat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum