Vizitator Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Salutare, Am o rugaminte catre voi, sa-mi spuneti ce parere generala aveti despre ea, si daca vedeti un efort mare in realizare (etaj final). Am tot, diagrame, pcb-uri, etc. ...o sa va spun dupa ce schema e, si din ce aparat, si va pun tot la dispozitie, daca doriti. La vremea lui, pe mine cel putin, acest amplificator m-a marcat profund... Multumesc! P.S. Am si pcb-ul, daca-l doriti... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Cuiva nu o sa placa pe acolo ca sint cite 2 diode inseriate pe la GCC. Dar pina la urma o sa-i placa ca e cu bootstrap. Mie imi place GCC-ul cu mosfet de la diferentiale. Interesant si bufferul in clasa A cu discrete. bagat in bucla. Ce performante zic ei ca are (putere, banda de frecvente, etc)? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Sony... cînd se străduiau le ieşeau şi lucruri bune. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Una dintre schemele de top de la monobloacele SONY ... Foarte performante , mici compromisuri, sunet dur , foarte analitic . Unii sustin ca te zgârie pe urechi ,iar impactul pe piata a fost mic , nu au facut valva in lumea audiofila . Probabil ca ascultătorii erau cu gândul la televizoarele Trinitron , conceptul asta nu se împacă cu ideea de " producător exclusivist " dedicat audio prin excelență ... Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) http://postimg.org/image/mfssad2v7 Setul asta si azi daca apare si ar fi de actualitate... da pai la vremea lui... http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press_Archive/199904/99-003/ Un total de doar : 21 899.8 U.S. dollars cel putin la cursul de azi. La un pret de 2.600.000 de yeni (pret de lansare) iar Sony Ta-N1 - era 7 580.7 U.S. dollars cel putin la cursul de azi. La un pret de 900.000 de yeni (pret de lansare) Editat Februarie 12, 2015 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 BINGO! Sony TA-N1 Cine vrea .pdf complet, mail pe MP. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Sony au si scheme de amplificatoare bune ... sper exemplu , capetele de serie din amplificatoarele auto . Asta e o schema fără simetrie complementara , pe o intrare are un etaj separator cu operational , iar pe cealaltă are un etaj separator cu discrete ? Sarcina etajului VAS este un gunoi ... păcat de etajul de intrare , ce folosește reactia negativa globală in curent . Obtine un SR foarte mare , dar asimetric . Ce e ăsta , amplificator de top ? In ce film ? WTF ? in traducere libera acronimul înseamnă What The Flower ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Nu stiu, cel putin de la nivelul meu, nu intuiesc ce ar putea fi peste asta... d.p.d.v. calitativ, altele decat puterea. Mi se pare bestial... nu vreau mai mult. Apropo de auto, tot caut schema completa de la XM-2000R... alta chestie care m-a scuturat prin liceu. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Nu recomand Sony sub nicio forma ... Daca ezti dispus la un efort oarecare pentru realizarea unui amplificator audio de top , mergi pe soluții consacrate si recunoscute in lumea celor care contează ce se aude in boxe . O fi frumos TA N1 , dar la ce i-a folosit , ca sa parafrazez un banc ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum