bogdan546 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Stie cineva unde as putea gasi acest integrat ? Este un circuit multifunctional (cale comuna,etc) dintr-un lcd cu sasiu turcesc . Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 http://www.alibaba.com/product-detail/-Good-quality-DRX3961A_60101422206.html Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 am uitat sa precizez ca m-ar interesa in Romania. Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 in RO nu se gaseste deloc , doar daca mai cunosti depanatori tv , in rest , ti-am oferit sugestia , comanda de pe alibaba ... am auzit ca sunt fabricate in philipine , iar sansele de a le gasi se diminueaza Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Am mai multa incredere in ebay unde pot vedea exact si calificativul vanzatorului.De pe alibaba am luat de la un chinez niste tranzistoare false (adica nu aveau nicio treaba cu tranzistorele comandate) Am vorbit pe urma cu el ,dar ce sa mai fac putin am dat si rahaturi am primit. Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 eu am dat o solutie , tu dezvolti raspunsul dupa bunul plac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum