Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Difuzoare...Subwoofer Masina...

Blak

Postări Recomandate

Deci am 2 milioane la dispozitie.......Statia are 2x150W reali.......subwoofer-ul il vreau pt masina.....si vreau sa se simta de afara ca am subwoofer in masina....masinutza este un opel omega B....Ce difuzor imi recomandati sa reziste la puterea asta dar sa aiba si sensibilitate mare....si sa rupa si masina in 2 :)Am incercat Eurotec-uri(10")...nu se auzea deloc afara......si pana la urma sa ars repede ...am mai incercat niste chinezari de la kon de 12"....dar pana la urma s-au ars.....bine in masina se simtea ca ai subwoofer...dar afara nu se auzea deloc....Am mai incercat si domotec-uri de 10"....astea au tinut ceva mai bine la putere...dar nu se auzea ceva de speriat in masina.....Am mai incercat atto tot de 10" ..asta sa ars cel mai repede.... :(.....Deci dati-va cu parerea va rog.....ca sper acu sa nu mai bag muti bani in difuzoare si sa se arda dupa o sapt cand dau un pic ami tare....Vasile tu ai un difuzor care sa se preteze pt masina? amplificatorul este pe 4ohm....nu conteaza ca este pe 8ohm difuzorul.....dar sa zduncine masina rau.,...asta ma intereseaza...Astept idei ...va multumesc mult...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

6

• Swat Cat

2

• Metallman

2

• Murcielad

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Astept de 1 luna preturile pentru subwooferele de la Selenium :cry: care zic ei ca detin nustiu ce record in materie de muzica auto :lol:

Link spre comentariu

eu iti recomand un Infinity kappa 120.3 de 300w rms 92db..... iti rupe caroseria de pe masina :))) iti zic eu ca am asa ceva pe masinacosta cam 4 mil dar MERITA

Link spre comentariu

mda...e o idee..... dar intrebareaeste....Unde exista un magazin care sa aiba numai dif-uri de firma(in bucuresti)? (jbl,infinity,pioneer,blaupunkt,sony,kenwood,clarionetc) si sa fie si originale:).....

Link spre comentariu

deci firma se numeste Xtremgear si este prin Piata Roseti pe strada Scaune ( cand vii din rond mergi pana la primul semafor apoi faci dreapta si urmatoarea strada dreapta :) ) Acolo asti au detectoare de radar si difuzoare de masinaMajoritatea dif sunt facute pe comanda si vin in 2 zile; toate dif. au cutie si garantie. ce vrei mai mult de atat :d

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Daca intr-adevar statia scoate 150W ar trebui sa cumperi un difuzor de 15-18 tzoli care sa aiba 600-800W din ziua de azi. PAREREA MEA Mr BLaK 8)

Link spre comentariu

A mai fost discutia asta.....Statia are 150W reali.....este blaupunkt bqx-300....daca nu ma insel......ca nu o am in fata sa citesc modelul.....e destul de mare vreo 45x22x10cm .....deci are 100% atata :)Sa va dau un exemplu.....intr-un eurotec de 10" eram cu gain-ul la minim(statia are 6 trepte)....si cu cass-ul la 11 si s-a ars :(...si cass-ul mergea pana la 40 + gainul daca il dadeam la maxim...asa ca ,parerea mea scoate....Si in acelas timp statia era pusa si pe 2 boxe ovale infinity ....care au 60W rms.....si alea deja picau.....statia poate fi pusa in multe moduri 1x150low +2x75W high/4x75full/4x75high/2x150W full/2x150W low/etc....

Link spre comentariu

Odata c epun statia.....subwoofer ...d eimi fac masina sa-mi urle creierii....Eu am cass sony 4x50W +magazie cd-uri 10.....un egalizator digital 4x30W,o statie pioneer 4x50W + blaupunkt-ul asta de care e vb :)Cu restu am rezolvat-o :)Si iti dai seama...ca vrea sa se auda si afara ...pt c ala cati bani am bagat in muzica......si vreau ...pt ca trec astia ...cu manele la maxim.....si au un kkt de sistem pe o dacie.....Si vreau sa se auda macar la 30m de masina.....Asta seara am vazut unul cu un bmw ...se auzea muzica de la 100m si ziceai ca e concert...asculta...asia.....mi-a picat ....fata....

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Nu trebuie sa fiu luat neaparat in seama dar imi dau si eu in cap cu parerile:- ATTO nu e adecvat ptr. woofere: frecventa sub 4000Hz.(cel putin cele de 10'').- Chinezariile nici nu au ce cauta la aceasta categorie ptr. un woof de calitate cum vrei tu.- Tu vroiai sa scoti woofer direct din blaupunkt fara nici un filtru?Fa-ti un filtru activ de subwoofer si eventual un filtru subsonic(imbunatateste calitatea sunetului).Fara filtre de subwoofer nici nu poti spune ca ai unul. - Nu ai precizat daca ai facut cutie difuzoarelor testate.La atto si chinezariile alea...din ce vrei sa scoti rezonanta joasa?Din porbagajul masinii?Deci nu te mira de "nenea" ala cu bmw-ul.Ca sfat: daca vrei sa faci ceva bun... apeleaza la vasile.Iti face el woofer cu filtru si tot ce vrei de o sa ajungi sa-ti schimbi luneta odata la saptamana.Incinta woofer-ului si nu numai, se calculeaza in functie de parametrii difuzorului folosit... vasile stie s-o faca cel mai bine.Cu 2 mil. nu faci nimic din ceea ce vrei tu.Mai pune ceva bani la soseta si apeleaza-l pe vasile.Nu stiu cat conteaza sfatul meu, dar poate spune oricine ca merita produsele lui vasile... sunt si la preturi sub piata cu o calitate ce nu exista pe piata. (Uite unde era rima :twisted: )

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Multumesc de apreciere :oops: Nu sunt sigur dar cred ca-mi bag picioarele in ele boxe si amplificatoare, in Romania mori de foame facand lucruri de calitate si vroind sa mai si traiesti de pe urma lor.

Link spre comentariu

Asta cam asa e... Unde mai pui ca odata cu forumul asta, la cate sfaturi ai dat... acum, aproape oricine isi face singur amp-urile si boxele... ma rog... aproape oricine :)

Eu unul pot sa zic ca ti-am "furat" multe sfaturi cu privire la boxe, difuzoare si nu numai...

Oricum... faci treaba super buna din cate am vazut eu pe aici... lucruri de calitate, sfaturi precise si la obiect dar pana la urma ramane valabila ideea: Omu' din ce traieste?

Iote ca am intrat in NATO, urmeaza UE... dar romanii tot muritori de foame raman in continuare.Si te mai miri din ce cauza, noi,romanii, suntem cotati in afara granitelor "oameni cinstiti".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări