Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator auto

Vizitator YO

Postări Recomandate

Vizitator YO

Am gasit in oferta la firma Adelaida (www. adelaida.ro/kituri) 2 amplificatoare de masina gata facute.Unul cu integrat Toshiba TA8210AH - 19W RMS pe 4 ohmi vreo 575kUnul cu integrat Philips TDA8560Q - 20W RMS pe 4 ohmi peste 620kCare se merita? Sau mai bine ma apuc sa fac unul cu TDA1554Q - 22W RMS?PARERI? Vreau o schema pentru TDA1554Q.[/url]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

1

• niq_ro

1

• Blak

1

• Metallman

1

Top autori în acest subiect

Vizitator YO

Da si deci in opinia ta care e mai bun?Ieri am cuparat integratul Tda1554Q. Sper ca am facut o alegere buna.Tu ce zici? Si de ce?Mai imi trebuie un intrerupator, un potentiometru de volum, un led si ma apuc de treaba.Restu am luat. :wink:

Link spre comentariu
Vizitator berti

Mie mi-a sosit ieri de la Adelaida modelu cu 2X40 w, sunt destul de multumit de el. Inca nu l-am montat in masina da in casa merge binisor.Pentru pretentiile mele e cel mai bun, din punctul de vedere al raportului pret/calitate.Avantajul fata de un amplificator Homemade ar fi cutia, care e destul de solida.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator madcow

sal! nu ma pricep deloc la electronica si chestii de astea, asa ca m-am gandit ca mai bine intreb decat sa iau teapa.

Am 2 diff-uri jbl si urmeaza sa-mi fac si cutia pt un sub de masina

http://www.emania.ro/Produs.php?Sesiune ... sId=25541&

m-am gandit sa-mi iau urmatoarea statie:

http://www.emania.ro/Produs.php?Sesiune ... dLista=27&

vreau sa va intreb daca o sa duca diff-urile alea....are destula putere? daca diff-urile sunt de 4 ohm si statia in punte are 2X150 la 2 ohm (presupun) care-i rezultatul? se poate arde ceva?

merci anticipat!

Link spre comentariu

si eu cred la fel..ca are 150W in 2ohm... Iar daca e in 2ohm...le va misca c-am putin...(off-topic)Daca te intereseaza amplificator auto pot sa-ti dau eu una :)...la 4x75/2x150w

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări