Vizitator ciprianhaiduc Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Buna ziua, Am o centrala Westen Quasar 24 si am o problema la incalzire, de la senzori zic depanatorii din oras. In ce consta aceasta problema: am schimbat de nenumarate ori senzorii de apa menajera si caldura si tot aceeasi problema o intampin. Apa calda merge. La incalzire e problema. Nu imi incalzeste apa numai pana la 50-60 de grade si nu mi se incalzeste casa. Daca scor mufa de pe senzorul de apa menajera si pun un alt senzor care nu e conectat la serpentina(il las afara pur si simplu) mi se incalzeste apa de la incalzire pana la 70 de grade. Automat cand conectez cablul la senzorul infiletat pe serpentina(senzorul de apa menajera) nu imi mai incalzeste apa pt incalzire numai pana la 60. Daca ma puteti ajuta sa imi ziceti ce ar putea fi, v-as multumi Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) De fiecare data cind ai schimbat senzorii de apa menajera si caldura ,defectul a persistat,sau centrala a functionat normal dupa inlocuirea lor? Problema ar putea fi pe placa.Din ce spui se pare ca la conectarea senzorului de pe circuitul apei calde menajere,temperatura agentului de incalzire(apa) se incalzeste doar pina la 60*C.Se pare ca la conectarea senzorului de apa de calda menajera, centrala trece automat,pe prepararat apa calda menajera,comandind vana cu trei cai,sau motorasul pas cu pas, care are rolul de a comuta de pe incalzire pe apa calda menajera si invers.Pina la urma, totusi,cred ca pe placa este defectul. Editat Februarie 12, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum