Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv NOKIA6366 VT EE

nicuschiopu

Postări Recomandate

sasiu nokia stereo plus echipat cu ;TEA2164N sursa ,jungla TDA8366,b.v.TDA8350Q am gasit niste ceuri devalorizate le-am inlocuit defectul este lipsa imagine am sunet comuta pe programe dar nu este imagine daca maresc grila 2 apar liniile de intoarcere am inlocuit si cele 3integrate de pe final video TDA6101Q acelasi defect am verificat si tubul  este bun am dat la masa cei 3 catozi se lumineaza puternic deci tubul este exclus din defect daca ma puteti ajuta si cu alte solutii va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

11

• dan cod

5

• Florinel TV

5

• BUGHIU

3

Top autori în acest subiect

Pare a fi tubul ''blocat''!!! Macar indirect verificati daca ies semnale R,G,B din jungla;masurand tensiunile continuue pe respectivi pini ai junglei,asta daca nu aveti osciloscop!! Nu as crede,dar si ''filamentul'' face defecte asemanatoare.Se scurtcircuiteaza cu katodul/katozi si ....lipsa imagine doar cursa inversa!! Incercati si alimentarea separata a filamentului(3 spire pe trafo linii),fara a fi legat la masa tv-ului!!

Link spre comentariu

iesirea  R.G.B.pe jungla este de 1v am dat si 3spire pentru filament separat pe ferita de la trfo linii acelasi defect lipsa imagine nu stiu ce pot sa-i mai fac..........daca mai are cineva vreo solutie va rog sa o puneti pe forum multumesc.

Link spre comentariu

iesirea  R.G.B.pe jungla este de 1v am dat si 3spire pentru filament separat pe ferita de la trfo linii acelasi defect lipsa imagine nu stiu ce pot sa-i mai fac..........daca mai are cineva vreo solutie va rog sa o puneti pe forum multumesc.

da tda8366 se alimenteaza corect cu 8v? ca pe iesire R,G,B ar trebui 2,5v

Link spre comentariu

buna  de aruncat cred ca nu scoate 2,5v pe R.G.B.deci teoretic trebuie sa caut un TDA8366...........

da dar nu neaparet sa fie dusa ca nu scoate pe r,g,b  2,5v posibil mai este ceva defect pe linga jungla ce memorie are? posibil alterata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări