Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Clorura ferica pastile este la fel de buna ca cea lichida?Si cu ce se dizolva? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 în principiu, cu apă! cel mai bine, cu apă distilată! (atenţie la dozaj)pastile??? :smt017 personal n-am auzit, nici n-am văzut clorură ferică sub formă de pastile... bulgări, sau vorba altcuiva de pe forum "pişoarcă de magazin", da, dar pastile nu!!!sigur e clorură ferică??? Link spre comentariu
aghora17 Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 exista granulata, ATENTIE! se dizolva exoterm, adica poate incepe sa fiarba violent.cea granule poate da o solutie mai puternica, in functie de concentratia finala a solutiei.acu 15 ani am avut o solutie in care corodam cablajele in cateva minute (dar cred ca era cam concentrata) Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Au la capodimonte...daca pot sa o fac concentrata cu atata mai bine :smt001 ... http://www.capodimonte.ro/poza_438433.html Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Am avut ghinion cu clorura.Am facut concentratie tripla fata de cat scria pe punga si tot e mai slaba ca cea luata de aici din oras pe care scrie 38 % concentratie.Deci mai bine iau clorura deja preparata care ma costa 6 ron iar pe cele trei pungi am dat 120 ron.Si sa dizolvat normal..na fost nici o reactie...a trebuit sa incalzesc eu sticla in apa calda sa se dizolve. Link spre comentariu
aghora17 Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 eu am luat de la bungard, prin conexeelectronic, si a iesit o solutie excelenta. (doar ca am uitat sa o inclzesc la 60 de grade, asa cum scria pe ea, si am agitat mai rau ca un barman pana s-a topit). precautiile de temperatura se iau la cea de 99%. (am patit-o cand eram mic si era sa explodeze sticla, ca incepuse sa bolboroseasca si ajunsese pe la 90 de grade, dar... am scapat cu viata si nevatamat. :supz: :supz: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum