Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Galaxy Note 2

dj_bryz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

11

• voodoo

4

• Darden

2

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Deci a spus ca este ars,a masurat bateria si a spus ca e ok...(ceea ce facusem si eu) ,s-a uitat la el si mi-a spus ca este desfacut si am spus da,eu m-am uitat in el ca eram curios dar nu am umblat la nimic pentru ca sunt bata cu smd-urile si chip-urile (si se cam uita asa in gol) ...si dupa a spus ca am avut noroc...ca nu a bubuit ...dar nu se referea la baterie.

A mai spus doar ca in caz de cumpar eu vreo placa de baza ...sa merg sa ii faca constatarea ca ar fi buna sa nu iau copie.

"Dar ma intreb eu ...asa: Cum pot lua ceva fara sa infig in carcasa asta si fara sa probez inainte....chiar si cu telefonul desfacut ...doar o plantez si conectez tot si aia e..merge, bine ...nu merge...nu o iau.

Dar nu inteleg de ce se aprinde beculetul rosu o data la cateva secunde cand este la incarcat....daca el spune ca este defecta placa de baza.

Beculetul nu este conectat direct la alimentare nu?

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

E posibil să fie dus EMMC-ul (cum spunea cineva mai sus) .

Nu e o treabă chiar aşa simplă schimbarea lui (asta în cazul în care găseşti) .

E posibil ca , la dezlipirea celui mort de pe placă , să se ia cu tot cu trasee (oricât de meseriaş ar fi tehnicianul) .

Link spre comentariu

Daca este defect EMMC-ul cum am presupus, se poate schimba fara sa se rupa niciun pad.

Procentul de reusita este de 100%. Am schimbat destul de multe, stiu ce vorbesc. Daca tu, sau altii nu pot sau nu stiu cum, aia nu inseamna ca nu se poate. Vorbiti va rog in numele vostru !!!

Uite AICI un exemplu.

Link spre comentariu

Am dat exemplu de mai sus, cel cu i9300 deoarece este acelasi EMMC ca la note 2, si ca sa va arat voua, celor "limitati" ca se poate. Si cand am spus ca se poate, m-am referit la orice model de EMMC, CPU, si orice alt integrat care-i in rasina. Daca tu nu stii cum se face, vezi-ti de treaba ta, atotstiutorule. P.S. Iti dau adresa unde am service-ul(nu sunt mucea...angajat), imi trimiti o placa, iti scot EMMC-ul din rasina fara sa-ti deteriorez in niciun fel pad-urile sau placa. Fac asta ca sa te aduc si pe tine si pe altii in prezent, ca, vad ca sunteti in urma cu "tehnologia" ...

Link spre comentariu

Am dat exemplu de mai sus, cel cu i9300 deoarece este acelasi EMMC ca la note 2, si ca sa va arat voua, celor "limitati" ca se poate.De ce nu ai dat exemplu cu iPhone ?Am spus eu că nu se poate ? Dar prea te dai rotund că ai reuşită 100% . Nici roboţii nu au ...  "Iti dau adresa unde am service-ul(nu sunt mucea...angajat), imi trimiti o placa, iti scot EMMC-ul din rasina fara sa-ti deteriorez in niciun fel pad-urile sau placa. Fac asta ca sa te aduc si pe tine si pe altii in prezent, ca, vad ca sunteti in urma cu "tehnologia" ..." Şezi blând că s-ar putea să ai o surpriză !

Editat de dan cod
Limbaj neadecvat
Link spre comentariu

Dupa ce ca esti neimformat mai esti si taren-n gura. Iti dau exemplu cu ce vrei tu, iphone, htc, samsung, etc, etc.

Uite aici un exemplu cum se procedeaza ma istetule... https://www.youtube.com/watch?v=L3SO15GSXZk

Uau ! Ce tare !!! Am descoperit apa caldă !!!

Ia spune , aşa ca idee , vreun UEM ai schimbat vreodată ? Sau ştii ce e ăla ?

Tot 100% ai procent ?

Dupa ce ca esti neimformat mai esti si taren-n gura.

Îţi fac nişte poze cu ce am prin service ca să vezi cât de neinformat sunt . De fapt n-are sens . Te avem pe tine . Ne ajunge . Tu le faci pe toate !!!

Tot 100°ai procent ?

Link spre comentariu

Ma bucur pentru tine ca ai descoperit in sfarsit "apa calda"

Referitor la UEM... In cei 10-11 ani de cand activez in aceasta bransa( gsm-ul) am schimbat destule surse..

In fine, ma opresc aici cu discutia, m-am coborat destul la nivelul tau...

Sper ca moderatorii sa-si faca datoria vizavi de limbajul folosit al acestui "user".

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Referitor la UEM... In cei 10-11 ani de cand activez in aceasta bransa( gsm-ul) am schimbat destule surse..In fine, ma opresc aici cu discutia, m-am coborat destul la nivelul tau... Sper ca moderatorii sa-si faca datoria vizavi de limbajul folosit al acestui "user". Ai sugerat că ştii ce e ăla UEM ! Bravo !Acum nu ne spui şi nouă cum le dădeai jos pe cele care erau în pastă ?

Editat de dan cod
Limbaj neadecvat
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Daca nu ai scule si cunostinte avansate in domeniu, nu ai cum sa verifici. Scula se numeste Easy-Jtag.

z3x easy-jtag , riff jtag ,ort-jtag, medusa box, etc etc 

Search Results
Link spre comentariu

Gata baieti ...nu va certati. Am cumparat un alt note 2 cu display-ul spart cu numai 250ron ,am inlocuit placa defecta cu cea buna si acum totul merge ca pe roate.Am uitat sa pun un surubel dar asta este :rade: . Va multumesc mult pentru sfaturi!!!

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări