feri.visky Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Doresc sa prezint, la sugestia lui Viopa, radioreceptoarele facute la Radio Popular (eventual şi în tranziţia la Electronica) după lincenţele amintite. Cum ar fi rr Armonia S561A facuta dupa Orion 418A, cu putine modificari... As dori sa facem o lista pe care sa o prezentam si in revista colectionarilor... nr.13/2015 Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Nu am discutat /sugerat nimic in legatura cu acest aspect. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 @Viopa: Poti sa recitesti aici... Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 Iata cele doua scheme din surse diferite (Kadar G., Radio-vevokeszulekek kacsolasa I si T. Chiric s.a., Scheme de radioreceptoare I). Trebuie sa amintim faptul ca dupa aceeas schema s-au fabricat receptoare la Electromagnetica (varianta cu ochi magic) si la Radio Popular. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Un alt aparat, care poate crea confuzii este Unirea S-592B, aparat construit dupa schema lui Orion 217B. Dar daca ne luam dupa cutie atunci am fi tentati sa credem ca este de vorba de modelele Orion AR301 sau 302. La acest aparat (Unirea) este interesanta si sigla, care a mentinut grafica de la Orion, "implementand" sigla RP cu globul... Foarte frumos restaurata apare acest aparat in colectia lui Pavel Viorel: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=10697 Link spre comentariu
kripton Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Iata cele doua scheme din surse diferite (Kadar G., Radio-vevokeszulekek kacsolasa I si T. Chiric s.a., Scheme de radioreceptoare I). Trebuie sa amintim faptul ca dupa aceeas schema s-au fabricat receptoare la Electromagnetica (varianta cu ochi magic) si la Radio Popular.Va salut,Schema lui G.Kadar de la radioreceptorul "418A"http://www.radiomuseum.org/r/orion_418a_418_a.html... uzinat la "Orion", o regasim in "Simfonia" S-544A:http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1288466266_poza.jpgprodus la "Radio-Popular" incepand din ' 54.Radioreceptorul din imagine face parte din colectia d-lui Nicolae Anton Popescu Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 20, 2023 Partajează Postat Mai 20, 2023 (editat) Simfonia este produs dupa orion pana si scalele si caseta este 90%dupa orion 418a ... Editat Mai 20, 2023 de florinmar ...... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 20, 2023 Partajează Postat Mai 20, 2023 Vechi topicul... Cand am vazut ID ul lui kripton, ma gandeam ca l-a imprumutat careva. Colegul Aurel Moldovan ne-a parasit de mult, dar a ramas printre noi prin postarile lui. Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 20, 2023 Partajează Postat Mai 20, 2023 Stiu .Dar am complectat seria de aparate romanesti cu sasie scheme straine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum