Tudor George Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Buna seara! Detin un tv LCD cu defectiune la care nu-i dau de cap....se vede sters ,intunecat intr-o parte! Tensiunele sunt ok la placa baza , invertor , T-con....sa fie ecranu dus? lampile? va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Din poza eu nu îmi pot da seama bine dar daca ecranul afișează tot corect atunci din backlight ar fi defectul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 din poza nu prea se intelege imaginea poate faci una mai buna sa intelegem mai bine cum ar fi inrealitate Link spre comentariu
Tudor George Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Salut ! Ma scuzati cu poza.... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 De backlight esre problema caracterele sunt toate ok si banuiesc ca problema este cu partea intunecata in partea stanga cum se vede imaginea nu?Filtrajele pe invertor sigur sunt ok? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Destul de ciudat defectul!!! Daca ar fi lampile ''obosite'' ar trebui sa intre in protectie invertorul!! Ce controler are invertorul? Nu are cumva protectia anulata de alt depanator la o interventie anterioara?!?! Editat Februarie 12, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Tudor George Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Controler-ul invertorului este MSC LX1692E1DW , mentionez ca tensiunele sunt corecte.... Cred ca sunt mai mult ca sigur lampile...cand lovesc usor ecranu, in zona unde lovesc se "lumineaza"....e corect asta? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Se prea poate sa nu faca contact bine. Link spre comentariu
Tudor George Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Din fericire problema sa rezolvat , imperfectie la conectare a invertorului cu lampile! Conectiunele sunt in forma "placuta" cu suprafata cositorita , eu am am marit suprafata cu cositor! http://postimg.org/image/7hwpcrqdr/ Va multumesc!!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 E clar bine ca s-a rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum