neinvins Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 din celebra serie "ce dreacu e si asta?" mai vine o intrebare:ce este dispozitivul din poze?sper sa ma puteti ajuta .. l-am primit, asa ca nu stiu de unde este luat Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 si totusi .. ce este? la ce foloseste? pare ceva din domeniul RF ... avand asa ecanaj ... habar nu am .. dl ZAL .. poate ma lamuriti .. de la dvs il am Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 E un modul rf de la un telefon mobil Panasonic in tehnologie NMT din 1992. Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 hehe .. macar am nimerit domeniul ...oare am ce face cu el? mai este bun la ceva?sau pastrez doar carcasa ecranata? sfaturi... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Telefonul l-am casat din lipsa de acumulator bun si retea NMT. Modulul e bun saracul dar nu stiu ce ai putea face cu el. :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum