Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect Tv Beko Sasiu 22.1

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! acest tv sa defectat dupa un soc de curent .. 

sursa scoate un sunet foarte incet . un ''chitait  e soricel'' .. Tensiunile din secundar scad o secunda aproape de jumatatea valorii si cresc la loc tot pentru o secunad , si tot asa .. sunetul scos de sursa si scaderea tensiuniilor sunt in acelasi moment .. Tensiunea pe codndensatorul de 400v scade si ea cu circa 10-15v si creste la loc 

Am deconectat B+ , Am pus un bec , .. Am inlocuit cei doi electrolitici din Primarul sursei , plus Condul de 400v  si circuitul : TDA16846 . Dar fara rezultate 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

3

• Florinel TV

3

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am schimbat D606..  In secundar am anulat toate tensiuniile .. doar B+ am lasat pe bec .. Acum cu tensiuniile deconectate in secundar sursa nu mai scoate acel sunet , dar tensiuniile tot oscileaza .. Pe D606 Tensiunea oscileaza intre 5 si 14v .. Defectul  este in primar .. . probail o componenta smd?

Link spre comentariu

Am Exact acest sasiu dar cu piese lipsa .. am luat de pe el D606 .TDA16846. SI Mosfetul .. acum sursa functioneaza pe bec . tensiunile secundare sunt bune .. tv cu becul conectat pleaca chiar si dun stand-by .. Dar cand conectez tranzistorul final linii , tensiunile incep dinou sa oscileze .. cu sursa pe bec tensiunile sunt normale si pleaca din stand-by .

Link spre comentariu

Am Exact acest sasiu dar cu piese lipsa .. am luat de pe el D606 .TDA16846. SI Mosfetul .. acum sursa functioneaza pe bec . tensiunile secundare sunt bune .. tv cu becul conectat pleaca chiar si dun stand-by .. Dar cand conectez tranzistorul final linii , tensiunile incep dinou sa oscileze .. cu sursa pe bec tensiunile sunt normale si pleaca din stand-by .

pai eu ce tiam spus ca D606 face probleme acolo si pune alt final linii poatei defect si masoara daca se alimenteaza driveru si bv-ul sa nu fie in scurt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări