augustin Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Sanatate ! acest tv sa defectat dupa un soc de curent .. sursa scoate un sunet foarte incet . un ''chitait e soricel'' .. Tensiunile din secundar scad o secunda aproape de jumatatea valorii si cresc la loc tot pentru o secunad , si tot asa .. sunetul scos de sursa si scaderea tensiuniilor sunt in acelasi moment .. Tensiunea pe codndensatorul de 400v scade si ea cu circa 10-15v si creste la loc Am deconectat B+ , Am pus un bec , .. Am inlocuit cei doi electrolitici din Primarul sursei , plus Condul de 400v si circuitul : TDA16846 . Dar fara rezultate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 schimba D6061N4148 din primar sursa chiar daca masoara bine si conzi din secundar trebuie schimbati Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Am schimbat D606.. In secundar am anulat toate tensiuniile .. doar B+ am lasat pe bec .. Acum cu tensiuniile deconectate in secundar sursa nu mai scoate acel sunet , dar tensiuniile tot oscileaza .. Pe D606 Tensiunea oscileaza intre 5 si 14v .. Defectul este in primar .. . probail o componenta smd? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Pot fi conzi smd parca in pinul 5 al tdaului era unul care facea probleme. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 (editat) da cum leai anulat tensiunile din secundar? Editat Februarie 11, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Am Exact acest sasiu dar cu piese lipsa .. am luat de pe el D606 .TDA16846. SI Mosfetul .. acum sursa functioneaza pe bec . tensiunile secundare sunt bune .. tv cu becul conectat pleaca chiar si dun stand-by .. Dar cand conectez tranzistorul final linii , tensiunile incep dinou sa oscileze .. cu sursa pe bec tensiunile sunt normale si pleaca din stand-by . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Am Exact acest sasiu dar cu piese lipsa .. am luat de pe el D606 .TDA16846. SI Mosfetul .. acum sursa functioneaza pe bec . tensiunile secundare sunt bune .. tv cu becul conectat pleaca chiar si dun stand-by .. Dar cand conectez tranzistorul final linii , tensiunile incep dinou sa oscileze .. cu sursa pe bec tensiunile sunt normale si pleaca din stand-by . pai eu ce tiam spus ca D606 face probleme acolo si pune alt final linii poatei defect si masoara daca se alimenteaza driveru si bv-ul sa nu fie in scurt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum