validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Ai văzut schema ? Am fost nevoit să arhivez și partiționez în două fiind un fișier mai mare de 500kb. VU-metru cu benzi led.part1.rar VU-metru cu benzi led.part2.rar Editat Februarie 16, 2015 de validae Link spre comentariu
Vizitator liviu marian Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Despre care vorbim? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Despre cel postat mai sus. Link spre comentariu
Vizitator liviu marian Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Eu partea a 2-a a videoclipului n-am mai vizionat-o acum vad acei tranzistori dar problema este ca am tranzistori doar ca nu's aceiasi serie. Editat Februarie 16, 2015 de liviu marian Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Nu contează că nu ai exact componenta respectivă, poți pune alți tranzistori cu caracteristici identice sau mai bune.Contează să fie aceeași structură, PNP în schema respectivă. Schema se poate modifica să funcționeze și cu tranzistori NPN. Link spre comentariu
Vizitator liviu marian Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Bun,deci am respectivele componente din poza acum o sa te rog sa-mi spui care sunt potrivite ca eu sa pot controla 14 benzi x6 led. iar daca printr-o minune sunt atunci ma apuc de lipituri. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Singurul care ar corespunde puterii de circa 1,2W pe care o estimez a benzii cu 6 leduri, ar fi BD137. Dar în caz că nu vrei să folosești varianta complementară PNP (BD138-BD140) necesară în schemă, poți folosi și NPN adăugând un tranzistor PNP de mică putere în baza lui BD 137. Faci la fel cu fiecare ieșire de comandă a integratului. Editat Februarie 16, 2015 de validae Link spre comentariu
Vizitator liviu marian Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 (editat) Am renuntat la ideea de a controla benzile de led-uri si am facut altceva...pe viitor cand voi avea toate componentele necesare o sa-l fac si pe ala cu benzile. Asta mi-a iesit... https://www.youtube.com/watch?v=l_C4zxFxcYA Editat Februarie 28, 2015 de liviu marian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum