Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau o parere

Vizitator Nigga

Postări Recomandate

Vizitator Nigga

In sfarsit cred k am gasit un dif bun dar vreau si pararea vostraFs 20hzRe 3.8ohmQms 2.59Qes 0.43Qts 0.37Vas 310LBl 14.6 teslaSpl 91,4X-max 14Difuzorul are 15inch si 500W RMS. Vreau sa stiu daca sunteti multimiti de parametrii acestia...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

5

• neinvins

4

• Extrem

1

Top autori în acest subiect

spl cam micut .....

e normal, e un difuzor auto :yawinkle: neinvins, vad ca esti din Bistrita..este cel putin o bucata acolo, montata intr-o Dacia 1310 visinie, terminata :rolleyes: o recunosti dupa zgomot si dupa stickerul de pe luneta cu Ground`Zero
Link spre comentariu
Vizitator Nigga

E mai bun decat acesta?TS-W306C Diametru 30cm Putere nominala (RMS) 400W Putere muzicala 1000W Impedanta 4 ohm Sensibilitate 89 dB/W Raspuns de frecventa 18-500 Hz Greutate magnet 2400 g Volum difuzor 3.3 L Revc 3 ohm Levc 1.98 mH Fs 32.6 Hz Qms 10.82 Qes 0.43 Qts 0.42 VAS 55.582 Rms 2.592 NxS/m Mms 146.11 g Cms 1.9x10 la puterea -4 (m/N) Diametru 242 mm BL 13.92 Xmax 8.7 mm

Link spre comentariu

nigga, e mai slab Pioneer-ul

putere, spl si diam mai mic

neinvins

astea sunt cateva din masinile dotate cu ground zero in Bistrita

ceva Hyundai

Posted Image

Asta e Dacia dubioasa

Posted Image

Golf 3 US version (pe asta il stii sigur) :weedman:

Posted Image

si ar mai fi asta:

pe asta probabil ai auzit-o inainte sa o vezi prin oras asta vara

Posted Image

asta eram eu :smt003

Link spre comentariu

da ... golful l-am vazut ... am mai vazut o dace solenza .. pe taxi .. in bistrita .. cu 2 difuri de 15" M.N.C. ...... fara cutie ... prinse de o placa de pal .. in porbagaj ....toata masina se scutura, scartaia si vibra ca dracu .. si sunetul era execrabil .. nu am vazut cu ce amplifica .. dar era puternic ampliful cel putin ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări