Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta allview tx1 quasar

cristeama

Postări Recomandate

- va salut,  aceasta tableta nu afisa decit logo-ul ,am dar reset si nimic, am apasat power+ vol.up si pe linga logo central in partea de jos-stinga a aparut pt. scurt timp recovery mode si imediat androidul in centru cu usita deschisa si o prisma hexagonala care se tot invirte, si din acest moment nu se mai petrece nimic au trecut ore bune si ...se tot invirte , ca parere aveti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

8

• riderinblack

3

• validae

1

• cristiaCT

1

dle. vali aveti dreptate si eu sunt in aceeasi ipostaza, pc.-ul nu-mi vede device-ul, din cite am observat  lipseste un driverpt. phone-mobile ceva gen MT65xx preloader, nu-l gasesc sa-l descarc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

- dle.riderinblack, problema este ca in zonele circuitelor sunt ecranaje lipite foarte strins si mi-e cam teama sa intervin, din manual procesorul este ARM Cortex A9/1Ghz, sa fie doar denumirea generica ? iar pocesorul sa fie din seria MediaTek ?,

- ce parere aveti ?, va rog

Link spre comentariu

Ti-am atasat driverul de preloader pt seria MTK65xx,win7 32 biti sau win7 64biti...il instalezi manual din device manager acolo unde tableta e vazuta cu semnul exclamarii!

P.S. Am mai atasat o arhiva cu alte drivere in caz de nevoie pentru USB,succes!

Win7.rar

v1.1032.1.rar

Editat de 8429kyd
Link spre comentariu

- nu inteleg de ce nu pot instala manual device-ul desi folosesc cablu original al tabletei, cind descarc si instalez drivere pt. MTK device-uri atunci imi vede pc.-ul ca am conectat tableta zice ca s-a instalat cu succes dar nu vad unde ca nu-o gasesc !, scuze pt. situatia penibila

Link spre comentariu

Salut am patit-o si eu cu o tableta cam la fel

aceasta tableta nu afisa decit logo-ul ,am dar reset si nimic, am apasat power+ vol.up si pe linga logo central in partea de jos-stinga a aparut pt. scurt timp recovery mode si imediat androidul in centru cu usita deschisa si o prisma hexagonala care se tot invirte

si am mai cautat pe intrenet si in combinatia cu vol up se face defapt update de soft prin cablu de date, am mai cautat si am aflat ca trebuie apasat vol down pentru a-mi aparea obtiunea cu factory reset si celelalte. Incercati vol down+power si daca nu merge puteti opri tinand apasat mult pe butonul de power

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Xplode

Ai rezolvat cu tableta? Am eu softul pentru ea și te pot învăța procedura de resoftare. E cea mai ușoară procedură pentru procesoare MTK.

Editat de Xplode
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări