cristeama Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 - va salut, aceasta tableta nu afisa decit logo-ul ,am dar reset si nimic, am apasat power+ vol.up si pe linga logo central in partea de jos-stinga a aparut pt. scurt timp recovery mode si imediat androidul in centru cu usita deschisa si o prisma hexagonala care se tot invirte, si din acest moment nu se mai petrece nimic au trecut ore bune si ...se tot invirte , ca parere aveti ? Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 va rog un sfat specializat cum sa coninui ! Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 inca astept sfatul dvs. , va rog ! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Aveți aici un video unde se arată pașii necesari.Este o procedură generalizată, nu specifică unei anumite tablete.http://www.android.gs/enter-recovery-mode-rooted-locked-android-devices/ S-a mai discutat subiectul aici, poate vă ajută: http://www.elforum.info/topic/100488-resetare-tableta-utok-700/ Editat Februarie 20, 2015 de validae Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 dle. vali aveti dreptate si eu sunt in aceeasi ipostaza, pc.-ul nu-mi vede device-ul, din cite am observat lipseste un driverpt. phone-mobile ceva gen MT65xx preloader, nu-l gasesc sa-l descarc Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 - va salut, stie cineva daca procesorul este mtk6577 sau care este ?, va rog Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Pai desfa-o si te lamuresti...... Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 - dle.riderinblack, problema este ca in zonele circuitelor sunt ecranaje lipite foarte strins si mi-e cam teama sa intervin, din manual procesorul este ARM Cortex A9/1Ghz, sa fie doar denumirea generica ? iar pocesorul sa fie din seria MediaTek ?, - ce parere aveti ?, va rog Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Fa o poza cu ea desfacuta. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 (editat) Ti-am atasat driverul de preloader pt seria MTK65xx,win7 32 biti sau win7 64biti...il instalezi manual din device manager acolo unde tableta e vazuta cu semnul exclamarii! P.S. Am mai atasat o arhiva cu alte drivere in caz de nevoie pentru USB,succes! Win7.rar v1.1032.1.rar Editat Martie 3, 2015 de 8429kyd Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 - nu inteleg de ce nu pot instala manual device-ul desi folosesc cablu original al tabletei, cind descarc si instalez drivere pt. MTK device-uri atunci imi vede pc.-ul ca am conectat tableta zice ca s-a instalat cu succes dar nu vad unde ca nu-o gasesc !, scuze pt. situatia penibila Link spre comentariu
marian_valcea Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Salut am patit-o si eu cu o tableta cam la fel aceasta tableta nu afisa decit logo-ul ,am dar reset si nimic, am apasat power+ vol.up si pe linga logo central in partea de jos-stinga a aparut pt. scurt timp recovery mode si imediat androidul in centru cu usita deschisa si o prisma hexagonala care se tot invirte si am mai cautat pe intrenet si in combinatia cu vol up se face defapt update de soft prin cablu de date, am mai cautat si am aflat ca trebuie apasat vol down pentru a-mi aparea obtiunea cu factory reset si celelalte. Incercati vol down+power si daca nu merge puteti opri tinand apasat mult pe butonul de power Link spre comentariu
Vizitator Xplode Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 (editat) Ai rezolvat cu tableta? Am eu softul pentru ea și te pot învăța procedura de resoftare. E cea mai ușoară procedură pentru procesoare MTK. Editat Martie 28, 2015 de Xplode Link spre comentariu
Vizitator Loko Poko Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Xplode am o tableta tx1 quasar . imi poti da si mie softul si ceva sfaturi ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum