Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor sport alb negru cu tranzistoare

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna dimineata tuturor colegilor

am in colectie un tv alb negru sport din primele tipuri facute cu tranzistoare.....tz regulator seria este AD 130 iar finalul audio este facut cu AC180-181....

este in stare de functionare desi timpul si-a spus cuvantul....fabricat in 1978 tubul este vioi dar condensatorii cedeaza clar mai ales cel de recuperare care dupa o ora de functionare a inceput sa curga

rugamintea mea este daca cineva are schema lui .....acum multi ani cand l-am recuperat efectiv de la gunoi am facut o serie de modificari la el cam barbare...acum vreau sa il aduc in starea initiala....avand in vedere vechimea si incapatanarea lui sa supravietuiasca.

cu respect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

3

• Nostalgic

2

• cornel1962

2

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

este din primele modele

nu are nici un cod scris pe nicaieri

intr-adevar schema e in cartea specificata de dvs ...dar in editia a doua cea albastra...eu am prima editie cea maro

finalul audio si finalul  BO sunt cu germaniu restul BC si BD

pe el scria doar SPORT...nu a avut nic un numar

atqasez o poza luata de pe net...asa arata doar ca in poza nu are tub cinescop.....fata asta este

cu respect

post-233052-0-68339800-1423650080_thumb.jpg

Link spre comentariu

am gasit schema.....asa cum a zis domnul uvas caruia ii multumesc mult

se pare ca intr-adevar nu e primul sport produs dar sigur e ultimul produs numai cu tranzistoare si care are si tz cu germaniu.....selectorul lui este doar FIF

surpriza surprizelor condul de intoarcere are in schema 22 nano la 1000 volti si pe teren are 27 nano la 400 volti.....

va multumesc tuturor pt ajutor

cu respect

am mult de lucru...potentiometrii sunt praf....selectorul original lipseste dar am unul FIF- UIF pe care o sa incerc sa il introduc in locul celui original.....conzi scursi la greu mai ales cei mari din alimentare ....dar incet si cu rabdare...sper sa iasa

o zi buna tuturor si daca mai aveti sugestii....sunt ultrabinevenite.

o zi cat mai buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări