tepeleacatalin Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 buna dimineata tuturor colegilor am in colectie un tv alb negru sport din primele tipuri facute cu tranzistoare.....tz regulator seria este AD 130 iar finalul audio este facut cu AC180-181.... este in stare de functionare desi timpul si-a spus cuvantul....fabricat in 1978 tubul este vioi dar condensatorii cedeaza clar mai ales cel de recuperare care dupa o ora de functionare a inceput sa curga rugamintea mea este daca cineva are schema lui .....acum multi ani cand l-am recuperat efectiv de la gunoi am facut o serie de modificari la el cam barbare...acum vreau sa il aduc in starea initiala....avand in vedere vechimea si incapatanarea lui sa supravietuiasca. cu respect Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 ...mai multe detalii....modul sincro cu tranzistoare, sau tba950(parca), nr de integrate ...poate gasim ceva asemanator. ce model este??? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Este primul Sport romanesc , schema se gaseste in cartea Scheme de televizoare,magnetofoane , picupuri Vol. 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 nu are nici un modul sincro totul este tranzistorizat iar finalul linii este cu un tzr.pnp din germaniu din seria AU120etc. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 "fabricat in 1978"...scuze , nu am fost atent!... oare cele doua volume cu scheme se mai gasesc pe undeva? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Am eu cele doua volume printre multele ce am, dar cu parere de rau abia peste o saptamina pot sa pun schema de Sport cu tranzistori.Acum nu sint acasa. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 este din primele modele nu are nici un cod scris pe nicaieri intr-adevar schema e in cartea specificata de dvs ...dar in editia a doua cea albastra...eu am prima editie cea maro finalul audio si finalul BO sunt cu germaniu restul BC si BD pe el scria doar SPORT...nu a avut nic un numar atqasez o poza luata de pe net...asa arata doar ca in poza nu are tub cinescop.....fata asta este cu respect Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Asta nu este primul tip de SPORT.Acesta a fost fabricat mult mai tirziu, programatorul este omniprogamabil deci mult mai recent, dar cred ca am si schema acestuia. Link spre comentariu
uvas Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Schema se gaseste in revista Tehnium International nr. 1/1998,pe blog.copcea.ro,SPORT E31. http://blog.copcea.ro/2011/10/10/colectia-revistei-tehnium-anul-1998/ Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 am gasit schema.....asa cum a zis domnul uvas caruia ii multumesc mult se pare ca intr-adevar nu e primul sport produs dar sigur e ultimul produs numai cu tranzistoare si care are si tz cu germaniu.....selectorul lui este doar FIF surpriza surprizelor condul de intoarcere are in schema 22 nano la 1000 volti si pe teren are 27 nano la 400 volti..... va multumesc tuturor pt ajutor cu respect am mult de lucru...potentiometrii sunt praf....selectorul original lipseste dar am unul FIF- UIF pe care o sa incerc sa il introduc in locul celui original.....conzi scursi la greu mai ales cei mari din alimentare ....dar incet si cu rabdare...sper sa iasa o zi buna tuturor si daca mai aveti sugestii....sunt ultrabinevenite. o zi cat mai buna Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Eu am avut cartile ambele trebuie sa ma uit daca le mai am mare lucru sa nu le fi dat la cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum