Adamath_2006 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 (editat) Va salut dragi colegi si va captez atentia cu o intrebare pentru un proiect de care urmeaza sa ma apuc in cam o saptamana si un pic. Pacientul "englez" este un amplificator Harman Kardon Pm625 primit de ceva timp intr-o stare nu tocmai buna repus in functiune. Dupa interventii si schimbarea componentelor uzate totul a revenit la normal ambele canale functionale fara diferente, bazait pe un canal sau sunete in surdina. Ce imi propun sa fac, as vrea sa il reconditionez si cu ocazia asta sa pun ceva componente de calitate in el incercand pe cat posibil sa pastrez baza lui. Nu am sa schimb finalii, perechile 2SB686 si 2SD716 dar vreau sa aduc cateva modificari in rest. Daca aveti ceva recomandari, sunt deschis la sugestii. Momentan incerc sa strang cat de cat un stoc pentru a il imbunatatii. Deocamdata am achizitionat cei doi condensatori de filtraj de 6800uf/35v care initial erau Panasonic-Matsushita eu am luat Nichicon KG si toti electroliticii de pe partea de intrare semnal deasemenea Nichicon FG. Am mai completat si cu o punguta de mks wima dar momentan nu am chiar toate valorile de care am nevoie. Deocamdata nu am reusit sa gasesc si pentru restul dar mai am timp. Modelul pe care il am este Modelul German. Editat Februarie 11, 2015 de Adamath_2006 Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 (editat) În afara adăugării unui releu la ieşire cu o temporizare simplă legată la protecţia cu mut pe alimentarea diferenţialelor nu ai ce modifica, schema e suficientă aşa cum se prezintă. Cond de filtraj erau uscaţi sau scurşi? Dacă tot vrei să-i înlocuieşti, pune unii mai mari, de 10000uF, atenţie la ce se găseşte pe piaţă, e plin de făcături. Editat Februarie 11, 2015 de zal Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 (editat) Ce-am cumparat deja, sunt cumparati din Germania. Nu cred sa am tocmai eu norocul de facaturi In principiu ce era uscat am schimbat deja cu ce am avut pe acasa si cei de filtraj erau ok, dar am zis sa fac un recap la tot. Puteam sa iau mai mari dar am zis sa inlocuiesc cu ce era similar in schema. Dat fiind faptul ca sunt doar doi condensatori o sa ma uit si dupa capacitati mai mari. Multumesc pentru recomandari Zal. Editat Februarie 11, 2015 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum