Vizitator florentin oprea Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Salut! Am o problema cu tensiunea sau intensitatea usb-urilor de la pc in special cele frontale. Am un hard extern ce funtioneaza cu 5V 1A . Daca il introduc in mufa de USB atasata placii de baza a calculatorului funtioneaza dar daca il introduc in USB-urile frontale nu mai funtioneaza ..si scoate un sunet ca si cum nu poate sa invarta discul. Se observa clar ca nu are putere suficienta. Am schimbat si sursa crezand ca nu am suficienti Amperi pe 5V - fara efect Am schimbat si mufele USB frontale - fara efect. Daca bag un stick in USB -ul din fata funtioneaza dar abia se copiaza ceva pe el in schimb daca il bag in spate funtioneaza asa cum trebuie. Tin sa mentionez ca problema aceasta o am cam de un an si tot cam de atunci cei de la renel..electrica ...(habar nu am cine) mi-au schimbat contorul electric si de atunci calculatorul meu curenteaza la atingerea capacului sau partilor metalice . Trebuie o alta impantare ? Pot sa improvizez ceva pentru pc ? VA MULTUMESC ! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 (editat) PC-ul curentează fiindcă cel mai probabil priza în care este alimentat nu (mai) are împământare. Poți verifica asta cu un bec de 220V legat între faza prizei și împământarea prizei.Dacă ai siguranță diferențială la tabloul locuinței această probă va duce la decuplarea siguranței (dacă există împământare la priză). PC-ul nu mai funcționează corspunzător pe USB-urile frontale din cauza rezistenței mărite a cablului de legătură cu placa, de fapt doar firele ce duc la marginile mufei USB (+/-5V) Editat Februarie 11, 2015 de validae Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Asa am patit si eu asa ceva si era de la priza din perete am avut in casa veche instalatia pe aluminiu si in timp datorita consumului s.a topit izol ata si de aceiia imi corenta carcasa si se copia foarte greu pe usb.urile frontale eu am deconectatimpamantarea de la priza si am facut alta la prelungitor am scos firul afara printr-ogaura data prin tocul ferestrei am batut un fier in pamant la.m legat bn si nu mai am avut probleme eu va sfatuiesc sa chemati un electrician sa verfice cu o lampa de control toate prizele din casa si tot odata toata instalatie ca sa nuaveti proble foarte grave!!!!!BAFTA!!! Link spre comentariu
1987 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Pe fata aveti 1.1 usb-urile si pe spate 2.0, d-asta si viteza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum