Vizitator djcyp Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Am tot calculat un filtru si nu stiu cum e mai bine sa fac?Am un dif YDD 250lpp(45-5000Hz) si un tweeter (5-20Khz)daca fac frecventa de taiere la 5Kz nu gasesc condesator. Cum ar fi bine sa fac si cu ce valori daca ma poate ajuta cineva. :rolleyes: :rolleyes: :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Pai folosesti mai multi condensatori in grupari fie parelel, fie seria fie mixte pana obtii valoarea pe care o vrei ( nu trebuie sa fie exaat, poate sai aiba si abateri, dar sa nu fie exagerate ). Link spre comentariu
Yoshiro Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Eu zic ca ar fi bine sa pui si dif de medii... unul de 10 cm :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 pai am facut cutiile si nu mai am loc pt.un dif de medi. Treaba e ca face parte dintr-un satelit deci e pt medi. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 :rolleyes: E facuta in stil PA? Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 daca pun mai multi condensatori in serie cum ii leg sa fie nepolarizati ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum