ovidiu grigore Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 la o baterie monocomanda curge apa pe jos pe linga corpul bateriei si pipa mobila,restul functioneaza bine adica inchidere deschidere apa,se mai poate face ceva in afara de curatirea interioara pt a nu mai curge ? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Nu prea ai ce-i face fiindcă aceste baterii se corodează în zona pe care se așază ventilul monocomandă și pe acolo pierd apă. Garniturile ventilului au o grosime mică, și când uzura scaunului bateriei e prea mare, nu mai pot etanșa suficient. Eu nu am reușit niciodată să salvez astfel de baterii, le-am schimbat cu totul. Ce-i drept, la baterii mai scumpe nu s-a întâmplat asta, doar la cele chinezești ieftine, de 30 Lei. Am la baie o baterie nemțească de peste 8 ani și nu am schimbat decât o dată ventilul monocomandă.La bucătărie însă, am schimbat 3 baterii chinezești cu totul în aceeași perioadă Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 In zona de imbinare este un oring de cauciuc,initial este uns si cu o vaselina siliconica,daca reusesti sa desfaci piulta hexagonala aflata sub miner si ornament ,vei putea detasa partea mobila,curatat cu un detratant si schimbat oringul,eu nu am reusit sa desfac acea piulita la bateriile chinezesti ,e bine sa o schimbi,mai ales ca si flexibilele sint pe duca, Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Unde se gasesc asemenea garnituri? Am cautat la un moment dat, cand am schimbat un cartus, dar nu am gasit. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Si la hornbach e posibil ,dar la un magazin de piese auto,care are colectie de oringuri. Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Eu odata cautand o-ring-uri in Cluj-Napoca am trecut pe la mai multe magazine de piese auto care aveau fiecare "colectie de o-ring-uri", insa in acele "colectii" aveau doar o-ring-urile mari, cele mici fiind deja de mult vandute. Ei spuneau ca doar alea mici se cumpara si ca ei nu isi permit sa isi comande mai multe set-uri de o-ring-uri (set asortat cu diferite dimensiuni) cand doar cele mici se vand si ei raman cu mai mult de jumatate din set-ul de o-ringuri, care nu se cumpara deloc. Nici la magazinele de instalatii sanitare nu am gasit o-ring-uri, acolo am cautat prima data si ei m-au trimis la piese auto. Poate ca am avut eu ghinion sau nu am stiut unde sa caut, eu nefiind din Cluj-Napoca... Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Depinde ce intelegi prin mici,cel de la baterie are in jur de 40mm. Link spre comentariu
one Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Aveam si eu o problema asemanatoare, instalatorul mi-a spus ca nu merita reparata, am inlocuit-o cu totul. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Asta am zis de la început, trebuie încercată o reparație în limita posibilităților, dar după câțiva ani de coroziune, nu prea mai ai șanse să mai repari asemenea baterii.Mai ales cele ieftine nu merită, dacă ai încercat cu alt cartuș și tot pierde pe lângă.... Cumpără alta ! Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 E simplu, pretul mic = durata de viata mica. Trist e ca pretul mare nu e intotdeauna echivalent cu calitatea. Fie aveti ochiul "format" si recunoasteti calitatea dupa aspect, fie va orientati spre un comerciant serios, dar aici se mai poate discuta. La bateriile foarte scumpe se plateste brand-ul (Grohe & Comp) si uneori design-ul ushkit.... Sau apelati la cine se pricepe, chestie care iar e discutabila.... Link spre comentariu
ianhus Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Salutare. Am o intrebare legata de baterii. Am observat ca capatul cartusului de obicei este uns cu un soi de vaselina alba sau verde deschis. Imi poate spune cineva ce fel de vaselina e aia??? Si eventual unde gasesc. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum