Florin berdila Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am o masina de cusut saci Deson si am o problema .numi coase strans imi coase slab foarte slab trebuie cumva o anume ata ca grosimea firului?acum am pus ata de la o masina de cusut GK 26 1A sa fie ata devina? Va .rom am nevoie urgent de sfaturi Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Ai reglat șurubul de tensionare a aței ? Poate a fost reglat pentru ață mai groasă. Poți să dai un ochi pe manualul unei mașini asemănătoare, dar nu aceeași marcă:http://paff.com.ro/manuale/masina_de_cusut_GK26_1A.pdf Editat Februarie 10, 2015 de validae Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am reglat si mai strans si mai slab dar degeaba poate imi trebuie ata mai groasa asta care o am e compusa .din 4 fire mia dat cineva o bobina cu ata din 5 fire dar tot nu merge bine este si acu mai gros scrie 25 pe el Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Păi acul trebuie ales în funcție de materialul cusut.Poți încerca unul mai subțire eventual.Reglarea mașinilor nu e o știință exactă, se face prin încercări pe materialul folosit momentan. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Domnilor am o masina de cusut saci GK261A si acel carlig care ia ata de la ac nu mai face treaba ,stiti cumva cum se regleaza acel carlig cat de aproape ,cum ar trebui pozitionat langa ac ?va rog as dori sfaturi sau un video sa pot vedea cum se regleaza corect va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Uite un video cu o mașină asemănătoare: Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Vă mulțumesc domnule Validae am ințeles montarea acului dar eram interesat cum reglez acel cârlig pe lângä ac cum ar trebui .org ,distanța,şi aşa mai departe Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Eu sint de parere : acul se alege in functie de ata, acul se monteaza la o inaltime adecvata ca ata sa fie adusa sub umarul acelui cirlig, numai atunci cirligul isi face treaba. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum