Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LME49811 & ThermalTrak Extreme Edition.

Mircea Crisan

Postări Recomandate

Vizitator viobio

viobio, dupa ce le sapi in aluminiu cum faci mai departe ? aluminiu oxideaza si se face destul de nasol in timp. se poate grava in placa de aluminiu eloxata dur sau anodizata, cu mare grija sa nu se zgaraie pe urma eventual se pot umple santurile cu vopsea pe baza de rasina epoxidica, treaba migaloasa.

Carcasele Hammond 1650 nu sunt din aluminiu ,sunt dintr-un aliaj care contine si aluminiu,asa zisul zamac ."Sapatura" este umpluta cu o cerneala neagra,dupa uscare carcasa este acoperita cu un lac special,va ramine o perioada la culoarea naturala,de ce o perioada ? Fiind pedale care au un comutator pe care calca chitaristul,inevitabil se va curata sau zgiria in timp.Momentan nu mai am asemenea pedale,cind mai fac pun o poza pe topicul meu.Eu in general nu scriu nimic pe pedalele mele,in cel mai bun caz le vopsesc negre,am un design (daca se poate numi asa) UGLY ,sincer pe multi chitaristi nici nu ii intereseaza ce culoare are sau ce scrie pe ea,ii intrereseaza ce face.Cred ca ai observat ca nici pe ampurile/preurile mele nu scriu nimic,este alegerea mea si nu renunt la ea,vreau eu sa fiu mai altfel.Pe ce fac eu pun doar siglele,care sunt diferite in functie de utilizarea echipamentului,pe cele de chitara pun sigla de la avatarul meu ,pe cele de auditie am alta sigla,sigla care contine si un nr de fabricatie,la ampurile de auditie am ajuns la nr44. Editat de viobio
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mie-mi plac fara sigle si inscrisuri.

Si pentru ca n-avea butoane am mai mesterit ceva.

Posted Image Posted Image Posted Image

Editat de Catalin C.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am terminat si eu amplificatorul meu de casa. Pana acum m-am delectat cu un amplificator cu LME49810 dar, fiind prea mare ca putere si mai ales de dimensiuni, mi s-a pus in vedere sa gasesc o solutie. Cel cu LME49810 nu s-ar fi potrivit cu mobila de sufragerie pe care sotia are de gand sa o facem. Asa ca am trecut la treaba si asa m-am orientat catre proiectul lui Mircea Crisan cu LME49811 si SMPS. Ce a iesit? Se vede in fotografii. Cum se aude? Prea multe nu am ce spune de aceea zic doar atat: impecabil. Avantajele fata de vechiul amplificator sunt date de faptul ca nu am pic de zgomot in difuzoare si nici nu se aude bazaitul trafului ca deh, nu mai am traf. I-am pus si doua VU-metre conduse de un driver cu operational, protectie pentru difuzoare cu intarziere la cuplare. Apropo, Mircea e un super om lucru pe care il stiam.

20190320_192739_1.jpg

20190320_192747_1.jpg

20190320_192801.jpg

received_2243869308979290.jpeg

received_2486077174798870.jpeg

received_2818676885023199.jpeg

Link spre comentariu

Superba cutia. Bravo! Rar vezi realizari cu aspect atat de bun.

Intreb si eu de ce acel ventilator? Chiar are nevoie sursa de acel ventilator? Care chiar daca nu se aude, tot e un element in miscare care se va strica candva. 

Papucii aia nu sunt bine sertizati, nu ca s-ar misca ei in cutie, dar, deh, daca tot e cutia superba, si "maţele" sa fie la fel. 

LE: Daca VU-metrele sunt albastre, e musai ca si LED-ul de ON sa fie tot albastru. Sau bicolor, cu rosu pe OFF si albastru pe ON. E o sugestie doar.

Auditii placute!

Editat de Thunderer
Link spre comentariu
On 3/24/2019 at 12:29 PM, andreivlad1999 said:

nici nu se aude bazaitul trafului ca deh, nu mai am traf.

Au si sursele in comutatie traf, dar lucreaza la frecevente mult mai mari decat cele din sursele liniare.  :)

Editat de George
Link spre comentariu
10 hours ago, Thunderer2018 said:

Care chiar daca nu se aude, tot e un element in miscare care se va strica candva. 

Singuru inconvenient, dupa zgomot la ventilatoare, e ca baga praf in cutie, chiar daca merge subturat.

Scot toata ziua ''blana de urs'' din coolere-le laptopurilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări