Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LME49811 & ThermalTrak Extreme Edition.

Mircea Crisan

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Gata!

Mi-am terminat si eu micul meu amplificator si nu pot sa-mi stapanesc bucuria asa ca o impart cu voi.

Mai am cate ceva de facut dar nu mare lucru.

Ecranul de la vumetre si sa schimb doua suruburi.

Ce sa zic? Eu sunt entuziasmat chiar daca carcotasii se vor lega de iluminatul albastru de balci de cartier.

Modulele mele Neutrino Extreme Edition se comporta foarte bine. Schema a suferit cateva modificari dar nu majore. 

Am scazut amplificarea si am mai facut vorbire despre NTC-ul amplasat in paralel cu semireglabilul de setare a curentului de mers in gol.

Am discutat si cu Mark Bras fost senior engineer la Natinal Semiconductor care mi-a sugerat unele modificari.

Omul este foarte de treaba si raspunde la mail-uri.

Sursa este un proiect al meu mai vechi in comutatie +/-47Vcc  la 800W.

Marele avantaj al surselor in comutatie este ca nu ai zgomot de fond ca sa nu mai vorbim de gabarit, greutate si multe alte chestii trestii.

Carcasa este foarte ieftina si usor de modat. Este o carcasa de PC.

De auzit nu va pot povesti spre marea mea parere de rau. Se aude nasolll! Glumesc desigur.

Pun si eu cateva poze.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Spor si toate cele bune,

Mircea.

Am uitat sa spun ca inca nu am scos foliile de protectie de pe fata.

Link spre comentariu

Arata bine ! Mai ales spatele. Felicitari !

Stii cumva de unde pot sa cumpar si eu niste LME49810 ? La tme nu au, la farnell trebuie sa le aduca din sua si sa platesc 110 lei in plus, samples nu se dau la fraieri ca noi..... pur si simplu nustiu unde sa le gasesc.

Link spre comentariu

Mi-e si frica sa-ti raspund ca sa nu ma trimiti la dezalcolizare asa cum s-a mai intamplat.

Acum chiar ma simt cu musca pe caciula fiindca mi-am pus un cognac Napoleon de la mama lui sa sarbatoresc reusita.

Ma risc totusi cu un raspuns. Mouser ar fi o varianta. Eu de la ei cumpar.

Spor,

Mircea

post-174604-0-60093800-1443561489_thumb.jpg

Link spre comentariu

Stai linistit, am si uitat ce s-a intamplat in trecut. Stau foarte prost cu memoria. D-aia eu trebuie sa-mi recitesc cartile de electronica in fiecare an, ca altfel nu mai stiu nimic.

Pai si la Mouser nu trebuie sa platesti mult drumul ? Cand faceam eu grup-buy acum cativa ani parca era peste 1 mil drumul....

Link spre comentariu

Felicitari ptr un proiect frumos MIrcea si mai ales ptr modul ingrijit de lucru!

@Dudikoff- o sa ma uit pe acs ce LM-uri am eu ca la un moment dat am cumparat mai multe chestii.

Editat de atupi
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Felicitari Catalin ca nu ai abandonat acest proiect.

Arata intradevar super bine.

Pun si eu niste poze cu realizarea unui bun prieten care este membru al acestui forum.

Spor,

Mircea.

post-174604-0-42833700-1461358357_thumb.jpg

post-174604-0-54320300-1461358425_thumb.jpg

post-174604-0-45948700-1461358437_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări