maxente Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Da, exact asta e metoda prees n' peel ! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 Cu conditia sa printezi in oglinda.Eu folosesc un soft foarte usorhttp://www.abacom-online.de/uk/html/frontdesigner.html Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Cred ca o sa iasa foarte frumos.Felicitari Mircea ! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Gata! Mi-am terminat si eu micul meu amplificator si nu pot sa-mi stapanesc bucuria asa ca o impart cu voi. Mai am cate ceva de facut dar nu mare lucru. Ecranul de la vumetre si sa schimb doua suruburi. Ce sa zic? Eu sunt entuziasmat chiar daca carcotasii se vor lega de iluminatul albastru de balci de cartier. Modulele mele Neutrino Extreme Edition se comporta foarte bine. Schema a suferit cateva modificari dar nu majore. Am scazut amplificarea si am mai facut vorbire despre NTC-ul amplasat in paralel cu semireglabilul de setare a curentului de mers in gol. Am discutat si cu Mark Bras fost senior engineer la Natinal Semiconductor care mi-a sugerat unele modificari. Omul este foarte de treaba si raspunde la mail-uri. Sursa este un proiect al meu mai vechi in comutatie +/-47Vcc la 800W. Marele avantaj al surselor in comutatie este ca nu ai zgomot de fond ca sa nu mai vorbim de gabarit, greutate si multe alte chestii trestii. Carcasa este foarte ieftina si usor de modat. Este o carcasa de PC. De auzit nu va pot povesti spre marea mea parere de rau. Se aude nasolll! Glumesc desigur. Pun si eu cateva poze. Spor si toate cele bune, Mircea. Am uitat sa spun ca inca nu am scos foliile de protectie de pe fata. 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Arata bine ! Mai ales spatele. Felicitari ! Stii cumva de unde pot sa cumpar si eu niste LME49810 ? La tme nu au, la farnell trebuie sa le aduca din sua si sa platesc 110 lei in plus, samples nu se dau la fraieri ca noi..... pur si simplu nustiu unde sa le gasesc. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Mi-e si frica sa-ti raspund ca sa nu ma trimiti la dezalcolizare asa cum s-a mai intamplat. Acum chiar ma simt cu musca pe caciula fiindca mi-am pus un cognac Napoleon de la mama lui sa sarbatoresc reusita. Ma risc totusi cu un raspuns. Mouser ar fi o varianta. Eu de la ei cumpar. Spor, Mircea 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Stai linistit, am si uitat ce s-a intamplat in trecut. Stau foarte prost cu memoria. D-aia eu trebuie sa-mi recitesc cartile de electronica in fiecare an, ca altfel nu mai stiu nimic. Pai si la Mouser nu trebuie sa platesti mult drumul ? Cand faceam eu grup-buy acum cativa ani parca era peste 1 mil drumul.... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Desigur, imi cer scuze. Vad ca la Mouser e 20 euro transportul si doar daca iei de 150 euro e gratis. Deci n-am nici o sansa... Link spre comentariu
atupi Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 (editat) Felicitari ptr un proiect frumos MIrcea si mai ales ptr modul ingrijit de lucru! @Dudikoff- o sa ma uit pe acs ce LM-uri am eu ca la un moment dat am cumparat mai multe chestii. Editat Septembrie 30, 2015 de atupi 1 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Felicitari Mircea, arata foarte bine atat exteriorul cat si interiorul. 1 Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 (editat) Iata si varianta mea. Urmeaza sa manufacturez capacele zilele urmatoare. Editat Aprilie 22, 2016 de Catalin C. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 22, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Felicitari Catalin ca nu ai abandonat acest proiect. Arata intradevar super bine. Pun si eu niste poze cu realizarea unui bun prieten care este membru al acestui forum. Spor, Mircea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Frumos! Si playerul fost bun la vremea lui... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Felicitari Catalin Cum ai prins fata si spatele de cornierul acela care e prins de lateralele de lemn? Prin sudare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum