Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv DENVER cu DVD

cornel1962

Postări Recomandate

La acest tv a fost tubul defect (catod albastru ),  l-am schimbat, dar imaginea este un pic marita si nu stiu cum sa intru in meniul de service. Procesorul este TDA9351PS/N3/3,bv TDA4864AJ, iar  pe sasiu scrie 0709-A20392-00. Mi-ar prinde bine si o schema , deoarece nu stiu val.tensiunilor( B+ este de 107v). Multumesc si numai bine va doresc!

post-226461-0-66901000-1423498693_thumb.jpg

post-226461-0-35339300-1423498718_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

5

• iuliantv

2

• nostrom

1

• Radiotelegrafist

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cred ca difera valoarea rezistentelor(ohmi)intre cele doua bobine de deflexie,eu as incerca cu deflexia de la tubul cel cu tunul de albastru dus.asta in cazul in care nu ati schimbat tubul cu tot cu deflexia.

Link spre comentariu

Multumesc , o sa incerc azi..cu meniu8500 nu a mers. Este un sasiu mai incomod si pentru ceva modificari mi-ar trebui o schema. Va multumesc!

nu va chinuiti cu improvizatii pe vertical nu prea merge fara sa apara alte efecte intoarceri dungulite inghesuiel etc.multe chasie mai noi au una de infasurari legate cu rezistente de cca 0-3 ohmi,direct la cupla baleaj v,si tatonand aceste rezistente ve-ti putea modifica dimensiunea

Link spre comentariu

Ptr. d-nul Iuliantv,... exact la acea rezistenta vreua sa ajung!!! in principiu am cam identificat-o pe sasiu , are mult sub 1 ohm. o sa incerc sa tatonez acolo cu valori mai mari. Multumesc!

bobinele , ca impedanta sunt la fel...posibil imaginea sa fi fost marita si cu celalalt tub, dar probabil atras de defect, nu am fost atent la detalii. Pe langa defectul din tub, mai tremura si imaginea foarte tare si nu l-am lasat mult sub tensiune.....am gasit C-ul mare din primar la 23uF, unul de pe B+ intrerupt si cel 1uF/160v de langa trafo linii devalorizat. Se pare ca nici telecomanda nu este originala, dar voi procura una azi si trebuie sa-l rezolv cumva.  Va multumesc inca odata la toti si va doresc o zi minunata!

Link spre comentariu

....rezistenta in cauza avea 0,5 ohmi, de fapt erau  2 x 1 ohm in paralel. ( R406 si R407 )...am dat una afara si s-a miscorat imaginea prea mult, iar cu 2 x 0,33 (0.7 masurat pe ESR-metru) am obtinut o imagine buna. Numai bine la toti !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări