Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect sub activ pt WCC-124S + kit audio

Vizitator ovi_vl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

3

• dj fratisu

2

• adi_0106

2

• Extrem

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ovi_vl

nu i problema cat e de taiat k s baiat harnic si....ma ajuta fierastrau' electric .... vreau doar sugestii de incinta pe dimensiunile recomandate...si daca se poate partea din interioru incintei cum ar veni cu tuburile de bass reflex :P oricum din curiozitate am conectat difu' la un amplificator al unui sistem creative 40W @ 4 ohmi shi se aude ca din galeata :P iar la volume mici de abia misca difu' ....e un bass asa "infundat".... care e f deranjant pt. ureche :P

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ovi_vl

e ok...o sa modific vechea incinta(vezi prima pagina)...ma intereseaza porturile si in interior daca ai mai folosit ceva ramforsari....+ ce ai folosit pentru antifonare?...in weekend ma apuc de treaba :partyman:

Link spre comentariu

tocmai am terminat un amplif cu kit-ul expus de tine si se aude f. bine si pe 4 ohmi (am pus 2 dif. de 15" mag 1532 in paraleln si se incalzesc putin pe radiator tot de acolo luat si racit fortat cu un ventilator de 9 cm) si repet se aude f. bine si tare. Acum depinde de tine.succese!

Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

tocmai am terminat un amplif cu kit-ul expus de tine si se aude f. bine si pe 4 ohmi (am pus 2 dif. de 15" mag 1532 in paraleln si se incalzesc putin pe radiator tot de acolo luat si racit fortat cu un ventilator de 9 cm) si repet se aude f. bine si tare. Acum depinde de tine.succese!

ce tensiune de alimentare ai folosit? (pt 4ohmi)
Link spre comentariu

am folosit 2x21.5 c.a. filtrat cu 2x10.000uF / 50V deci cam 2x30.5Vc.cproblema este ca se cam incalzeste radiatorul si trebuie unul mai "solid" alea de acolo sunt destul de micute

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ovi_vl

inaltime=500mm;latime=380mm;adancime=400;aproximativ 70Lhttp://www.elforum.info/viewtopic.php?t=18614daca iti convim dimensiunile astea am sa revin cu mai multe detaliiin ceea ce priveste amplarea tuburilor si a difuzorului

dap am taiat vechea incinta muuult prea mare si am ajuns la una de 70de l asemanatoare cu cea a lui bogdan :P Mai sunt de rezolvat cateva probleme de etansare la manere pe unde cam scapa aer si se produce un "vajait" nashpa :P Gaurile pentru porturile de br nu le am dat pentru ca am ajuns la magazin si n am stiut ce sa aleg....m am uitat la porturile de 10cm diametru...care sincer mi s au parut cam scurte...cred ca aveau aproximativ 15 cm lungime daca nu mai putin... atasez cateva poze :P Si astept sfaturi in legatura cu porturile...unde sa le pun cate sa pun 1, 2 ... cat de lungi sa fie , etc :P ... si cine a zis ca e usor sa tai cu fierastrau pendular? :smt021
Link spre comentariu

eu am taiat cu ferestraul pendular altfel cunoscut si sub numele de soricel si nu mi s-a aparut atat de dificil, cei drept e dificil sa tai in linie dreapta..eu am panza care taie la "tragere", cu dintii in sus.........pt incinta mea am folosit tuburi br de 69x220mmacuma arata mult mai bine totusi mi se pare un pic prea jos difuzorul, si nu prea vad unde sa pui tuburile in fata, sau le poti amplasezi direct in spate, sau pe laterala.......... e la alegerea tabafta in continuare

Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

poi da n am prea avut ce face in legatura cu amplasarea difuzorului...gaura fiind deja taiata de la prima incinta ... le pot pune in spate dupa cum ai zis tu...dar nu stiu ce diametru shi ce lungime...parca scria in specificatzii dar am pierdut cutia si foaia cu parametrii dif ului

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Stiu ca e topic vechi, dar are cineva mai multi parametrii la difuzor? Am incercat cu ce se gaseste in primul post cu winisd si m-am pierdut pe acolo, iar pentru bassbox sunt prea putini. Sau daca stiti vreo incinta buna probata sau auzita :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări