Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect sub activ pt WCC-124S + kit audio

Vizitator ovi_vl

Postări Recomandate

Vizitator ovi_vl

dispun de urmatoarele: 1-bucata difuzor wcc 12' inch 1-bucata kitt amplificator care teoretic ar avea 200w astept sfaturi in legatura cu incinta shi pareri despre difuzor; PS: sunt incepator :Drevin cu specificatiileModel WCC-124sSize 12"Power Handling 200 watts RMS/400 peakMagnet 40 oz.Impedance single 4 ohm v.c.Freq. Resp. 30-2500HzEfficiency 91dB (1W/1M)Depth 5-1/4"Fs/Hz 31Qts 0.59Vas/liter/ft3 113.3 / 4.0Xmax 10mmsa fac incinta recomandata de producator? (are schema pe cutie :P)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

3

• dj fratisu

2

• adi_0106

2

• Extrem

1

Top autori în acest subiect

nici dumnezo nu stie mai bine ca producatorii .... mergi cu cea mai mare incredere pe mana lor .... amm de amplifuri .. gasesti pe hi-end ... poti sa mergi pe ipa300v2 ... sau nush .. vezi u acolo.succes

Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

Culmea e ca eu am vrut initial [iPA150TS] da nu mai era pe stoc :( desi p site scria "stocul contine 5 produse de acest fel" ,dar acum cu difuzoru asta pe 4 ohmi am achizitionat respectivul kitt in ale carui specificatii scria "Datorita domeniului mare de tensiuni de alimentare si capacitatii mare de curent pe iesire poate lucra pe sarcini inte 4 ohmi si 16 ohmi" probabil ca se refereau la tda uri :rolleyes: .... acum ce sa fac...ipa 300 v2 am impresia k nu include si filtru...Vented Enclosure Dimensions 1.2 cu ft (cine se pricepe la transformari.... cat are un "picior d'asta cubic :d ) (HxWxD) inches 13x20x10port dimensions: 4 in port 14 in long dimensiunile externe sunt calculate pt. material 3/4" volumele nu le includ pe cele ale porturilor nu dau cine stie ce scheme...decat boxa vazuta din lateral damn iar am magnetizat monitoru :smt005

Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

tot eu intreb ca vad ca nu raspunde nimeni...are ceva dak fac incinta din brad....e bun sau nu?... am un prieten care dispunde de brad shi s a oferit sa ma ajute 4 free :d dar dak se aude nashapa n are rost sa incerc :drinkers:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator ovi_vl

cam asa arata proiectu meu cu wcc 124s ....porturile au 7cm diametru iar pe cutie scria 10cm ....asta i singuru lucru pe care nu l am respectat ...dar daca este nevoie le maresc :P pareri? :partyman:

Link spre comentariu

...Vented Enclosure Dimensions 1.2 cu ft (cine se pricepe la transformari.... cat are un "picior d'asta cubic :d ) (HxWxD) inches 13x20x10...

13=330.20066mm20=508.001016mm10=254.000508mmper total ti-ar iesi o incinta de aproximativ 43litritu de cat ai facut incinta ca sincer mi se pare prea mare....
Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl

dap :(( azi am obs cand dupa ce am masurat o am vazut k "mesteru" respectiv a gresit masuratorile :( ele find in inchi' nu stiu cum le a transformat ca eu i am dat difu' in cutie shi i am zis sa respecte masurile de pe cutie :( acum trebuie sa o tai....mi se parea mie k i mare...dar cum n am mai facut asa ceva pana acum ..... dimensiunile actuale sunt....astep sugestii de masuratori pt. k palu nu este inca lipit ci prins doar in euro shuruburi ... pls help ! :( :smt119 omg am depashit volumu de 3 orri 134l

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări