Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator Audio

roscatu

Postări Recomandate

Sanatate tuturor, vin si eu cu o rugaminte la voi, aceea fiind, daca ma puteti ajuta cu o schema si cu pcb pentru preamplificator audio.. Am gasit scheme , dar nu ma pricep deloc sa fac pcb ul. Va rog frumos , daca aveti ceva proiecte cu preamplificatoare sa ma ajutati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• roscatu

2

• Radiotelegrafist

2

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Giorgi tv, ai reușit performanța de a ghici răspunsul la toate întrebările pe care i le-am pus eu mai sus ?  Că nu a specificat nimic, puteam să-i dau o grămadă de scheme diferite, la fel cum putea să găsească și singur. Să nu mai spun că nu e obligatoriu să folosească neapărat un operațional de uz general pentru asta.Sunt integrate dedicate pentru audio, cu zgomot foarte redus, dar și cu tranzistori se poate face la fel de bine. Aștept încă să răspundă ce l-am întrebat.

Editat de validae
Link spre comentariu

am observat dle validae ca a intrat numai o data pe forum de a postat problema pe care o are si pe urma sa dat lovit,ar trebuii sa intuim noi ce are in proiect(asta se numeste ignoranta din partea lui)

Link spre comentariu

Defapt nu stiam ca trebuie aceste date, doresc un fel de corector de ton cu preamplificator, nu am preferinte la tensiuni, sa fie mono de preferat, deocamdata. Folosesc calculatorul pe post de sursa de semnal audio, si un amplificator de 20 de w facut cu integrat.

Link spre comentariu

Daca folositi PC-ul ca sursa de semnal, nu vad rostul unui asemnea aparat, placa de sunet scoate 1Vvv, suficient pentru atacul unui amplificator normal, iar corector de ton exista in programul utilizat ca player(Winamp, Foobar, etc).

Link spre comentariu

Păi nu cred că mai ai nevoie de preamplificare dacă sursa este PC-ul. Am scris în același timp cu colegul Spitfire 

Acum ai văzut ce importanță are specificarea sursei de semnal. Aveai nevoie de preamplificare dacă ai fi folosit ca sursă de semnal un microfon dinamic, o doză de redare pick-up, sau chitară și în general surse de semnal mic.Unele surse (cap de redare casete, pick-up) au nevoie pe lângă preamplificare și de o corecție specifică a curbei de redare, fiindcă în mod natural ele favorizează doar unele frecvențe. 

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări