Juice Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Va salut.Detin un amplificator Monarch sa-1600 si as dorii schema depanarii lui.Ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 Asa rar o fi? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Crezi că apare mai repede dacă întrebi zilnic? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 In afara de faptul ca schemele se solicită la o alta sectiune , tocmai din start ti-ai epuizat definitiv sansa sa capeți schema , deoarece nu ai folosit cuvintele magice " va rog frumos " , respectul este o valoare cu sens pentru unii ... Nu fii prea supărat , este un produs OEM brănduit , probabil ca niste imagini ar fi fost de folos celor care ar fi intentionat sa te ajute . Dar ... se pare ca nu esti prea interesat . 1 Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Imi cer scuze ca nu am folosit cuvintele magice...Se poate inchide ! Editat Februarie 13, 2015 de Juice Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Mda , se poate închide , dacă asa doresti . Iti urez sa găsești schema , e pe undeva , prin cotloanele internetului . Editat Februarie 13, 2015 de Victor Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 Am sa o postez si aici daca o voi gasi! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Se poate repara şi fără schemă, descrie defectul, pune poze interne detaliate şi spune ce experienţă ai ca să ştim dacă ne apucăm la depanat prin corespondenţă. Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 A ajuns la mn in urma unei datorii mai vechi, i`am pus de proba un difuzor de 3w membrana hartie pe o iesire si a iesit fum instant din el.Fara semnal de intrare !L`am desfacut, am masurat finalii ( mj15004g/mj15003g ), am masurat si prefinalii si is ok.Pana aici am ajuns, mai departe nu am ajuns ca nu am mai avut timp . Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Păi... protecţiile lucrează? Ai verificat tensiunea la ieşire? Trz i-ai verificat scoşi din montaj? Ai verificat şi alimentarea, siguranţe, rez să nu fie devalorizate, cond electrolitici, lipituri reci sau cuple? Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Tranzistorii i`am verificat evident scosi din montaj.Dupa cum am spus, am masurat finalii si prefinalii.M`am uitat si dupa lipituri reci.Nu imi permite timpu sa fac foarte multe.Seara tarziu cand ajung acasa nu prea am chef de depanari.Ce am observat de prima data, dupa ce l-am alimentat si am atins intrarea, sfaraia un final/prefinal ca si cand ar canta ei si in + toti prefinalii se incalzeau. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Ceva poze cu interiorul poţi pune, ca să vedem cu ce avem de a face şi de unde începem. Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 http://www.audiogarret.com.ua/download/file.php?id=43633&mode=view/DSCF7438.JPG Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Mai bine de atît nici nu se putea, cablajul e pictat şi pe faţă cu traseele în stilul Pioneer, dar radiatoarele sînt taiwaneze. Era mai bună o poză doar cu placa finală. Pe placă văd ceva ce seamănă a protecţie şi două relee (cu săgeţile verzi), aşa e? Dacă nu sînt ştrapate de cineva contactele releelor şi funcţionează protecţia, nu ar trebui să scape tensiune la ieşire, cazul povestit mai sus cu difuzorul. Trz finali sînt înlocuiţi. Ciudat e că trz superdiodă sînt pe placă, fără nici o legătură cu radiatoarele. Întîi se identifică canalul cu probleme, măsurînd tensiunea între masă şi porţiunea unită dintre cele două rez bobinate ale perechilor de trz finali, dacă e incomod se poate şi pe pinul de pe placă al emitorului orcărui trz final (par să fie cele cu fir maro, am pus săgeţi galbele). Următorul pas e să desfaci/dezlipeşti firele de la colectoarele trz finali (cu portocaliu sau roz pe canalul din dreapta plăcii şi cenuşiu sau altceva ptr celălalt, am pus săgeţi roşii), ar trebui să cupleze protecţia dacă nu sînt alte piese defecte. Mai verifică piesele notate cu punct roz. Nu strică să înlocuieşti cond ceramici notaţi cu punct albastru cu unii mkt, mpp, mks la 100V. Semireglabilii cu punct verde sînt ptr simetrie, cei cu punct portocaliu ptr curentul de repaos cum se spunea pe vremuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum