iuliantv Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Evident ca am plecat cu el in mana la magazin. Asa se invata, din greseli. Poate intr-o zi voi ajunge sa cunosc secretele meseriei, ceea ce ma indoiesc. Este cam tarziu sa ma apuc de electronica, si nici nu prea am timp. Meseria mea este sa salvez oameni si alerg intre 2 joburi, asa ca va rog sa ma scuzati daca mai pun intrebari idioate sau fac greseli. atunci sa speram ca mai degraba apelati dv la noi, decat noi la dv,nu e nici o suparare ,dv macar a-ti recunoscut ,cunosc persoane ce au calificare in acest domeniu si apeleaza la mine,si la altii ca noi,si lumea stie de ei ca mari meseriasi,pentru 8 clase ale mele ,fara vre-un curs de calificare,sper ca ma descurc cat decat pentru mine si nu numai.toate cele bune si cat mai putin de salvat ,si daca e cazul sa fie cu success Editat Februarie 10, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
BogdanGhinea Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Multumesc mult si spor la treaba. O seara buna Link spre comentariu
plasma Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Din greseala am facut asta cu relipirea pinilor, iar de aseara si pana acum a functionat non stop fara probleme. Multumesc mult tuturor pentru ajutor. O zi buna in continuare De foarte multe ori in aceasta meserie, lucrurile ce par complicate au rezolvari simple. Ca-n viata.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum