Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG 32ld350

BogdanGhinea

Postări Recomandate

Evident ca am plecat cu el in mana la magazin. Asa se invata, din greseli. Poate intr-o zi voi ajunge sa cunosc secretele meseriei, ceea ce ma indoiesc. Este cam tarziu sa ma apuc de electronica, si nici nu prea am timp. Meseria mea este sa salvez oameni si alerg intre 2 joburi, asa ca va rog sa ma scuzati daca mai pun intrebari idioate sau fac greseli.

atunci sa speram ca mai degraba apelati dv la noi, decat noi la dv,nu e nici o suparare ,dv macar a-ti recunoscut ,cunosc persoane ce au calificare in acest domeniu si apeleaza la mine,si la altii ca noi,si lumea stie de ei ca mari meseriasi,pentru 8 clase ale mele ,fara vre-un curs de calificare,sper ca ma descurc cat decat pentru mine si nu numai.toate cele bune si cat mai putin de salvat ,si daca e cazul sa fie cu success

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BogdanGhinea

12

• Florinel TV

5

• Radiotelegrafist

4

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din greseala am facut asta cu relipirea pinilor, iar de aseara si pana acum a functionat non stop fara probleme. Multumesc mult tuturor pentru ajutor. O zi buna in continuare

De foarte multe ori in aceasta meserie, lucrurile ce par complicate au rezolvari simple.   Ca-n viata....  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări