Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG 32ld350

BogdanGhinea

Postări Recomandate

Salutare,Am un tv lg 32ld350 care in timp ce vizionam un post oarecare brusc s-a schimbat. Am cautat telecomanda sa nu cumva sa ma fi asezat pe ea, era pe masa linistita. Am cautat din nou postul si am ascuns telecomanda. Dupa 2 min iar l-a schimbat. Initial am crezut ca isi bate cineva joc de mine, dar stau la bloc cu draperiile trase si nevasta-mea dormea. A mai schimbat postul de vreo 2-3 ori dupa care blank. Un ecran negru si cam atat. Am inrcat sa-i dau cautare din nou la programe si nimic, zice ca nu gaseste antena. Sunt conectat la RDS prin cablu analogic. Am incercat si cu alt tv si nu pierde semnalul. Am verificat cablul, l-am refacut si tot nimic.Imi puteti da va rog o idee ce mama-masi o avea?Multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BogdanGhinea

12

• Florinel TV

5

• Radiotelegrafist

4

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu stiu daca defectul poate fi cauzat de RDS, ma gandeam ca poate au umblat ei pe la cutii ceva. Am masurat tensiunile care ies din placa de alimentare si sunt ok. Ceva ceva sigur s-a stricat in el.Am sa ii pun ceva pe AV sa vad daca face fite.

Link spre comentariu

Ar fi vreo 3 variante .

1 Tuner defect ,

2 condensatori umflati + memorie corupta ,

3 Butoanele  Switch -uri cu probleme care pot baga si procesorul (dumpul ) pe aratura 

Le poti curata cu spray contact .

Link spre comentariu

Varianta cu butoanele am verificat-o si functioneaza corect si se aude clicul cand le apesi. Condensatori umflati nu am vazut, adica nu sunt foarte evidenti.Tunerul nu l-am veriificat. Cum il pot verifica?Multumesc

Link spre comentariu

tensiunea de 33 volti se afla pe unul din picioarele selectorului...iar pe placa aveti si 200 volti....115 volti.....asa ca atentie la tensiuni

pe selector mai aveti si o tensiune de alimentare care poate fi 12 volti sau 5 volti in functie de selector...verificati si aceasta tensiune

spor si bafta

Link spre comentariu

tensiunea de 33 volti se afla pe unul din picioarele selectorului...iar pe placa aveti si 200 volti....115 volti.....asa ca atentie la tensiuni

eu nam intilnit la LCD sau LED tensiuni asa mari numai in primar sursa

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

acea tensiune se face ori din o tensiune recuperatorie ori din b+,daca aveam schema tv-ului o depistem asa ca cauta o dioda pe sasiu dz33v sau c.i.taa550 si masoara tensiunea direct pe ia.

Link spre comentariu

Ar trebui ca mai intai de toate sa raspundeti si la intrebarea colegului Bughiu . Functionarea  AV  ???????

Cel mai bun test de tuner e schimbarea lui .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări