BogdanGhinea Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Salutare,Am un tv lg 32ld350 care in timp ce vizionam un post oarecare brusc s-a schimbat. Am cautat telecomanda sa nu cumva sa ma fi asezat pe ea, era pe masa linistita. Am cautat din nou postul si am ascuns telecomanda. Dupa 2 min iar l-a schimbat. Initial am crezut ca isi bate cineva joc de mine, dar stau la bloc cu draperiile trase si nevasta-mea dormea. A mai schimbat postul de vreo 2-3 ori dupa care blank. Un ecran negru si cam atat. Am inrcat sa-i dau cautare din nou la programe si nimic, zice ca nu gaseste antena. Sunt conectat la RDS prin cablu analogic. Am incercat si cu alt tv si nu pierde semnalul. Am verificat cablul, l-am refacut si tot nimic.Imi puteti da va rog o idee ce mama-masi o avea?Multumesc mult Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 S-a stricat ceva in el clar.Ce anume asta trebuie vazut. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Vedeti pe intrarile AV cum se manifesta?!?! Link spre comentariu
BogdanGhinea Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Nu stiu daca defectul poate fi cauzat de RDS, ma gandeam ca poate au umblat ei pe la cutii ceva. Am masurat tensiunile care ies din placa de alimentare si sunt ok. Ceva ceva sigur s-a stricat in el.Am sa ii pun ceva pe AV sa vad daca face fite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Ar fi vreo 3 variante . 1 Tuner defect , 2 condensatori umflati + memorie corupta , 3 Butoanele Switch -uri cu probleme care pot baga si procesorul (dumpul ) pe aratura Le poti curata cu spray contact . Link spre comentariu
BogdanGhinea Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Varianta cu butoanele am verificat-o si functioneaza corect si se aude clicul cand le apesi. Condensatori umflati nu am vazut, adica nu sunt foarte evidenti.Tunerul nu l-am veriificat. Cum il pot verifica?Multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 verifica si tensiunea de 33v varicap daca se pastreaza la aceasta valoare Link spre comentariu
BogdanGhinea Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Din cate am vazut cea mai mare tensiune de pe placa este de 20v, imi poti spune unde sa masor 33v, te rog. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 cum 20v?cu ce masori?si cum? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Din cate am vazut cea mai mare tensiune de pe placa este de 20v, imi poti spune unde sa masor 33v, te rog. la un pin de la selector Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 tensiunea de 33 volti se afla pe unul din picioarele selectorului...iar pe placa aveti si 200 volti....115 volti.....asa ca atentie la tensiuni pe selector mai aveti si o tensiune de alimentare care poate fi 12 volti sau 5 volti in functie de selector...verificati si aceasta tensiune spor si bafta Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) tensiunea de 33 volti se afla pe unul din picioarele selectorului...iar pe placa aveti si 200 volti....115 volti.....asa ca atentie la tensiuni eu nam intilnit la LCD sau LED tensiuni asa mari numai in primar sursa Editat Februarie 9, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 acea tensiune se face ori din o tensiune recuperatorie ori din b+,daca aveam schema tv-ului o depistem asa ca cauta o dioda pe sasiu dz33v sau c.i.taa550 si masoara tensiunea direct pe ia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 (editat) Ar trebui ca mai intai de toate sa raspundeti si la intrebarea colegului Bughiu . Functionarea AV ??????? Cel mai bun test de tuner e schimbarea lui . Editat Februarie 9, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
BogdanGhinea Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Am increcat pe hdmi si functioneaza, este obligatoriu sa verific si av ? Am gasit 2 poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum