Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv seg 11ak56-4

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit acest sasiu 11ak56-4 tv seg,nu se aprinde tubul cinescopic,sunet am,tensiunie le am.

final lini = 108v

finali video TK = 194v

G2 = nici o tensiune

+33v este

+9v este

-14v este

+14v este,

ce sa mai verific,procesor+jungle este pe spatele sasiului,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• dan cod

4

• Radiotelegrafist

3

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca are 194V video teoretic exista FIT.Deci ce sa mai masoare pe 200V.Daca G2 este 0V cler ca ceva acolo nu e in regula.Poate soclul,poate eclatorul,poate condul de pe UG2 sau chiar traful linii.

Link spre comentariu

recent am intalnit un caz identic...aveam Uvideo fara sa am FIT(parca era un MC064),  avea placa video sparta pe jumatate ...dupa ce am refacut lipiturile m-am confruntat cu acest defect.  La o examinare atenta cu lupa , am mai descoperit o fisura care a remediat si defectul. La tv-ul dvs. cred ca nu se aprinde nici filamentul...asa-i? verificati legatura la masa!

post-226461-0-15745300-1423469112_thumb.jpg

Link spre comentariu

am scos firul G2 de pe pleca tk si am masurat,la inceput am avut o tensiune de 341v,dupa care in trei secunde a disparut aceata tensiune,ramand la 0v,da domnule nu se aprinde nici filamentul tubului.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

pai domnu bubu sa ne fie cu iertare dar treaba asta cu refacerea lipiturilor reci la traf linii si nu numai trebuia facuta prima data si nu se mai facea atat tamtam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări