chiriac iulian Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 am primit azi 2 incinte bas horn model LEM K700 , cu scopu de a le reconditiona ca sunt putin putrede partea de jos (baza) de curiozitate am pus in una diful EVM 15B nefiltrat si la o putere de cel mult 200 wati in casa simteam ca nu mai pot respira langa el . ca dimensiuni sunt cam marisori aproximativ la fel cu fx20 , sunt foarte usori . am cautat pe google modelul dar nu am gasit decat 2 poze , ma cam gandesc cum sa scot schema mai exacta sa imi fac si eu macar unu . ati mai avut asa ceva cam ce pareri aveti despre ei? Link spre comentariu
tomalex Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Cu o ruleta, un creion si o foaie a4 alba scoti schema super simplu daca ai incinta in fata. Spor! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Din pacate , incintele de tipul asta sunt acordate din proiectare pe un anume tip de difuzor ... daca nu montezi difuzorul original , difuzorul se va rupe datorita excursiei prea mari a membranei . In vechile cataloage cu proiecte de boxe de la Celestion , Fane , Eminence , Altec Lansing , Electrovoice sau JBL vei gasi asemenea proiecte numite hybrid horn reflex . Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Uite cateva exemple asemanatoare cu LEM-ul tau , dar de la alti producatori : Eminence , Celestion si Fane : Nu stau sa mai caut la JBL , Altec Lansing si restul ... banuiesc ca esti prieten cu Google Search ! Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Multumesc Dl Victor pt proiecte. Ati avut ocazia sa auzit cam cum suna o astfel de incinta? Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Salut ! Un prieten de-al meu are un astfel de subwoofer cu un difuzor de 150W rms si suna bine dupa parerea mea! Dar cele pe care le-ai primit tu sunt cam mari! Ai putea sa le faci mai mici! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Multumesc Dl Victor pt proiecte. Ati avut ocazia sa auzit cam cum suna o astfel de incinta? Da , am realizat cateva zeci de asemenea incinte . Suna foarte bine , nu au intarzierea deranjanta ( group delay ) specifica lui FX20 dar au nevoie de un filtru subsonic la 40Hz , altfel , la puteri mari se vor rupe firele leonice . Nu e complicat , orice meserias ti-l poate monta in amplificator foarte lejer . Atentie , nu apela la carpaci electronisti ... Recomand sa folosesti difuzoare cu bobina de 3" sau mai bine , de 4" . Toate incintele sunt la fel de bune daca folosesti difuzoare cu FS sub 45 HZ si BL mai mare de 18 ! Nu modifica proiectele , ca sa sune bine trebuie sa fie exact ca-n proiect . Lasa-i pe habarnisti sa-si faca boxe mici si sa-si vada de drum . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum