Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se poate conecta mufa video rca la cel de vga?

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor!

Am o camera de filmat pe care o pot conecta la televizor prin intermediul a trei mufe RCA,Galben,alb ,rosu.Galben este pentru conectare video iar celelalte doua sunt pentru audio.Intrebarea este cum ma pot conecta la un monitor de calculator,care are cablu VGA.Ma intereseaza legatura numai pentru mufa galbena RCA ( video) cu VGA.Fara audio.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doban

4

• elmar

3

• cristi71

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da! daca placa video sau tunerul tv are o mufa de intrare video complex(de obicei e o mufa rca de culoare galbena)

p.s din ce stiu eu ...placile video au(de obicei) mufa de iesire video complex...si tunerele tv au mufa de intrare video(aceasta va poate servi la vizionarea filmelor de pe camera)...dar nu este exclus sa fie si invers...deci trebuie sa incercati sa vedeti ce fel de mufe sunt( de intrare sau de iesire video)

Editat de elmar
Link spre comentariu

mufa mama RCA de la placa video a PC ului e probabil iesirea TV OUT.. ma indoiesc ca aveti placa video cu intrare video pe ea...merge in schimb cu tv tuner sau o placa de captura!

Link spre comentariu

Da ,poate furniza semnal video direct,fara inregistrare.Am aceasta optiune.Am testat intr-un televizor.Din cauza asta vroiam sa folosesc un monitor si nu un televizor.Este o camera Sony DCR-DVD 106.

Multumesc pentru raspunsuri.Cu stima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări