pelosul Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Buna ziua,tuturor. Problema acestui laptop se manifesta in momentul cind il aprind ,beep-uri contiunui.Tastiera s-a defectat,am probat cu alta si beep-urile au disparut.Intrebarea este daca se poate repara.Multumesc anticipat.O Duminica buna tuturor!!!! Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Ce e aia tastiera ? Daca te referi la tastatura, da se poate schimba. Link spre comentariu
pelosul Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Tastaura stiu ca se poate schimba,era de stiut daca se poate repara. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Am eu una de Tecra in stare perfecta cu 40 de lei + posta. De reparat slabe sanse...... Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Din cate stiu eu, nu prea se repara tastatura mai ales daca a scapt lichide pe ea... dar daca e vreun buton care a ramas blocat da se poate repara... Link spre comentariu
one Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Ai probat cu o alta tastatura originala sau cu o tastatura USB ? Link spre comentariu
pelosul Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Am schimbat tastatura cu una noua,functioneaza perfect. Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 nu se repara. Punct, 40 de lei mi se pare un pret extraordinar, comparat cu ce e pe pe piata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum